27.09.13, 23:19
Przeparszam ze nie pisalam ale marnie ze mna bylo ostatnio.
Chcialam tylko zapytac jak sie czujesz przy jesioennej depie.

Eszmeraldo, nigdy nic nie kasowalam ani nie wynoislam z Twefgo forum, slowo honoru.
Usunelas mnie z administracji - to Twoja wola i ja bardzo respektuje.

Pozdrowionka dla kazdgo bywalca na T6woim forum
Obserwuj wątek
    • eszmeralda.i.papugi Re: Ditto 27.09.13, 23:30
      Ależ Madau,
      tego byłam i jestem pewna, jakiś chochlik musiał się wkraść.
      Typowałam, że ktoś zna Twoje hasło.
      Wybacz jeśli przez to nieporozumienie było Ci przykro, nigdy, przenigdy nie chciałam być przyczyną Twoich przykrości.
    • madau Re: Ditto 28.09.13, 00:27
      Koniec faktow w oleju Uwierzu. Pytalam o zdrowie Ditty, ktora to ostatnio zle sie czula. Bardzo ja lubie i zalezy m na jej zdrowiu i samooczuciu.

Eszmeraldo, no jakis chochlik musial sie wkrasc bo ja niczego nie kopiowalam smile
    • ditta12 Re: Ditto 28.09.13, 08:56

Już mi troszkę lepiej Madau bo,nawet coś tam zrobiłam w domu,mało ale zawsze.
      A jak u Ciebie Madau?Jak się czujesz?Mam nadzieję ze już lepiej.Jesień idzie to wiadomo.
      Obserwowałam ludzi w sklepie.Prawie wszyscy piwo kupowali lub inne alkohole jak lekarstwa w aptece.

Myślę że któraś z nas niechcący nacisnęła ten kwadracik i stąd to całe zamieszanie z postem znikającym.
      • madau Re: Ditto 29.09.13, 10:33
        U mnie nie jest tak zle Ditto. Dostalam nowy lek za cyklofrenie i sie poprawilosmile A jak u Ciebie?

Uwierzu wiem ze siebie jakos polubic nie zdolamy ale ja sie absolutnie nie gniewam ani nic - ot po prostu nadajemy na innych falach ale chyba sie szanujemy i to jest najwazniejsze.
        • ditta12 Re: Ditto 29.09.13, 10:40
          ja dostałam też,antydepresant ale już nie biorę bo za bardzo szłam w górkę.

Czy musicie się lubić?Ty i Uwierz?
          To tylko Spiritus Sancti jest-to internet.big_grin
          • ditta12 Re: Ditto 29.09.13, 10:47
            Nie ma słowa "muszę"Madau-nie jesteśmy niewolnikami chyba.
            Taką mam nadzieję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka