mskaiq 25.10.13, 15:31 Ditta jest w szpitalu od wtorku. Sama zdecydowała się zastać w szpitalu, nie została zatrzymana wbrew woli. Powiedziała aby Was wszystkich bardzo serdecznie pozdrowić. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eszmeralda.i.papugi Re: Ditta 25.10.13, 15:51 serdeczne dzięki, Mask, za info lżej się zrobiło na sercu, coś mi podpowiada, że nie można zbytnio Uwierza chwalić, ale trzeba przyznać, że jego nos godny tropiciela śladów. Pozdrawiam Cię Mask i proszę, przekaż uściski Ditcie. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Ditta 02.11.13, 05:29 To forum Dittę podkręca i to ostro.A koniec znamy. Odpowiedz Link
madau Re: Ditta 02.11.13, 09:37 Masku pozdrow Ditte. Ja zawsze cieplo o niej mysle i widzialam ze ostatnio nie byla soba: mialam niestety dwa tygodnie bez internetu i nie wiem za bardzo co sie dzialo ale wracajac do "internetowego zycia" wiedzialam ze cos jest zle. Dlatego prosze, usciskaj ja w moim imieniu. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Ditta 02.11.13, 18:33 Niech nam się dziewczę kuruje, co na forum nam zakróluje, pęk róż wręczymy, i dziewczę pocieszymy. Odpowiedz Link