mercury_staff 08.11.13, 05:23 Jak by mnie depot puścił,czyli nie mam niepokoju ruchowego,zostałem na samym solianie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercury_staff Re: Czuję się normalnie. 08.11.13, 05:25 Nie wymazał jednak z pamięci to co widziałem i czułem i to co jeszcze wiem o naszej cywilizacji. Faktem jest że niesamowite zdolności mineły ale w pamięci pozostały. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Czuję się normalnie. 08.11.13, 05:27 Pozostanę jednak na 600 setce jakiś czas.Mieszkam na nowej dzielnicy to jak połączenie dwóch światów między starą a nową dzielnicą. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Czuję się normalnie. 08.11.13, 05:30 Chociaż ludzie Ci sami.Teraz właśnie kiedy depot mija mam większą siłę na własną odbudowę. Chociaż sporo zostało do ogarniecia, jednak nauczyłem się ważnej rzeczy że kultura ponad wszystko,jednak dofandzolić w ludzkim języku potrafię. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Czuję się normalnie. 08.11.13, 05:36 Wiem że tą świadomość co ja ludzie niektórzy mają i mają też większą i widzą więcej ja prasuje się gdzieś po środku tego.Ż bałaganu myślowego się wyprostowałem a właściwie schizofrenia i Bóg tak właściwie mnie wyprostował,ponieważ nigdy nie byłem złym człowiekiem tylko strasznie leniwym.Trwało to sporo czasu ale myślę że teraz mu się udało w końcu. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Czuję się normalnie. 08.11.13, 05:39 wzmaganie depota odczuwam po 30 minutach od pobudki a może to już solian działa. może powinienem przejść na sulpiryd, chyba jest słabszy. Odpowiedz Link