Dodaj do ulubionych

Czuję się normalnie.

08.11.13, 05:23
Jak by mnie depot puścił,czyli nie mam niepokoju ruchowego,zostałem na samym solianie.
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: Czuję się normalnie. 08.11.13, 05:25
      Nie wymazał jednak z pamięci to co widziałem i czułem i to co jeszcze wiem o naszej cywilizacji.
      Faktem jest że niesamowite zdolności mineły ale w pamięci pozostały.
      • mercury_staff Re: Czuję się normalnie. 08.11.13, 05:27
        Pozostanę jednak na 600 setce jakiś czas.Mieszkam na nowej dzielnicy to jak połączenie dwóch światów między starą a nową dzielnicą.
        • mercury_staff Re: Czuję się normalnie. 08.11.13, 05:30
          Chociaż ludzie Ci sami.Teraz właśnie kiedy depot mija mam większą siłę na własną odbudowę.
          Chociaż sporo zostało do ogarniecia, jednak nauczyłem się ważnej rzeczy że kultura ponad wszystko,jednak dofandzolić w ludzkim języku potrafię.
          • mercury_staff Re: Czuję się normalnie. 08.11.13, 05:36
            Wiem że tą świadomość co ja ludzie niektórzy mają i mają też większą i widzą więcej ja prasuje się gdzieś po środku tego.Ż bałaganu myślowego się wyprostowałem a właściwie schizofrenia i Bóg tak właściwie mnie wyprostował,ponieważ nigdy nie byłem złym człowiekiem tylko strasznie leniwym.Trwało to sporo czasu ale myślę że teraz mu się udało w końcu.
            • mercury_staff Re: Czuję się normalnie. 08.11.13, 05:39
              wzmaganie depota odczuwam po 30 minutach od pobudki a może to już solian działa.
              może powinienem przejść na sulpiryd, chyba jest słabszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka