mercury_staff 17.12.13, 14:21 właśnie niebo mi ścielą ale co rozpylają tego nikt nie wie, tylko ci co wiedzą nie powiedzą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercury_staff Re: chemilrials 17.12.13, 14:36 kiedyś się dogłębnie interesowałem tematem i możliwością zostawiania smug przez samoloty rejsowe na pewnych wysokościach ale to jest niemozliwe żeby paliwo lotnicze w formie pary utrzymywało się kilometrami i powoli rozchodziło w powietrzu tworząc przy tym delikatne chmury. Coś nam nad głowami rozpylają i o tym milczą, już nad całą europą a w USA to plaga. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: chemilrials 17.12.13, 14:38 oglądałem też zdjęcia satelitarne pnad pónocno- zachodnim wybrzeżem stanów zjednoczonych,porostu zdumiewające,z satelity dokładnie było widać szachownice.gdzie też śledziłem szlaki lotów rejsowych gdzie ani śladu po tym zjawisku więc coś jest na rzeczy ukrywane przed społeczeństwem. Odpowiedz Link
ditta12 Re: chemilrials 17.12.13, 14:59 <Coś nam nad głowami rozpylają i o tym milczą, już nad całą europą a w USA to plaga. > Może haloperidol? Odpowiedz Link
mercury_staff Re: chemilrials 17.12.13, 15:07 yooooo pewnie masz rację dlatego Ci ludzie tacy nakręceni chodzą po ulicach. Odpowiedz Link
ditta12 Re: chemilrials 17.12.13, 16:19 Haloperidol spowodował ze chodziłam na zewnętrznych stronach stóp a i owszem,wciąż chodziłam,nie mogłam przysiąść w jednym miejscu.Wyobrażasz to sobie?Chodzić cały dzień na powykręcanych stopach? Odpowiedz Link
mercury_staff Re: chemilrials 17.12.13, 17:01 no mnie nie wykręcało ale też cały dzień chodziłem, wyobrażam sobie Odpowiedz Link