Dodaj do ulubionych

chemilrials

17.12.13, 14:21
właśnie niebo mi ścielą ale co rozpylają tego nikt nie wie, tylko ci co wiedzą nie powiedzą.
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: chemilrials 17.12.13, 14:36
      kiedyś się dogłębnie interesowałem tematem i możliwością zostawiania smug przez samoloty rejsowe na pewnych wysokościach ale to jest niemozliwe żeby paliwo lotnicze w formie pary utrzymywało się kilometrami i powoli rozchodziło w powietrzu tworząc przy tym delikatne chmury.
      Coś nam nad głowami rozpylają i o tym milczą, już nad całą europą a w USA to plaga.
      • mercury_staff Re: chemilrials 17.12.13, 14:38
        oglądałem też zdjęcia satelitarne pnad pónocno- zachodnim wybrzeżem stanów zjednoczonych,porostu zdumiewające,z satelity dokładnie było widać szachownice.gdzie też śledziłem szlaki lotów rejsowych gdzie ani śladu po tym zjawisku więc coś jest na rzeczy ukrywane przed społeczeństwem.
        • ditta12 Re: chemilrials 17.12.13, 14:59
          <Coś nam nad głowami rozpylają i o tym milczą, już nad całą europą a w USA to plaga. >

Może haloperidol?wink

• mercury_staff Re: chemilrials 17.12.13, 15:07
            yooooo pewnie masz rację dlatego Ci ludzie tacy nakręceni chodzą po ulicach.
            • ditta12 Re: chemilrials 17.12.13, 16:19
              Haloperidol spowodował ze chodziłam na zewnętrznych stronach stóp a i owszem,wciąż chodziłam,nie mogłam przysiąść w jednym miejscu.Wyobrażasz to sobie?Chodzić cały dzień na powykręcanych stopach?
              • mercury_staff Re: chemilrials 17.12.13, 17:01
                no mnie nie wykręcało ale też cały dzień chodziłem, wyobrażam sobiesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka