uwierz_w_to 09.01.14, 05:54 jak za dużo wypiję, tyle co pamiętam to siedziałem przed kompem i produkowałem belzebuby, nawet nie wiem kiedy się zważyłem,ale czas zważenia jst widoczny po moich postach. Tabsy z alkoholem chyba mi nie służą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Ale jestem pizdnięty 09.01.14, 08:44 <Tabsy z alkoholem chyba mi nie służą.> No jak widać to raczej nie idą w parze Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Ale jestem pizdnięty 09.01.14, 08:52 nie bój nic, Ditto, Uwierz dzieci rodził nie będzie, co najwyżej przekręci się na tamten świat. Wielka strata by to była. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: Ale jestem pizdnięty 09.01.14, 08:51 nie kasuj tylko niczego, bo przywrócę Ale ekspresja - ja pierniczę. Wręcz salonowe słówko - nie potrafiłbyś Uwierzu wymyślić takich wyrazów, jakimi posługują się lekarze w swoim gronie przy pacjentach. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ale jestem pizdnięty 09.01.14, 10:03 eee tam nie usuwam w tyłku mam to co napisałem Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ale jestem pizdnięty 09.01.14, 10:20 <Ale ekspresja - ja pierniczę. > Tak.Ja też byłam zachwycona jak tu wczoraj zajrzałam Nareszcie było co poczytać. Odpowiedz Link