uwierz_w_to 13.03.14, 15:21 ale się najadłem leżę i ruszyć się nie mogę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: oooo fack 13.03.14, 17:53 Też spożyłam-pomidorówkę Uffffffffff ja pierniczę Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: oooo fack 13.03.14, 19:48 A teraz się zastanawiam co bym zjadł na kolację i co obejrzał, na torrentach kibel od dosyć dawna nie wiem czy już przestali kręcić filmy dobre czy co ale ciężko o dobry film. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: oooo fack 13.03.14, 19:51 dzisiaj miałem lekki przypływ gotówy zakończyli chłopcy kontrakt, od poniedziałku mają nastepny.Fakt że pieniądze nie są zbyt wielkie ale kilka tysięcy jest przynajmniej mają ciągłość bo z tym gościem podpisałem umowę. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: oooo fack 13.03.14, 20:00 Kolega robi sam ja do tego się nie nadaję, ale trzepie niezłe sianko w granicach 20tys miesięcznie ma może nie zawsze ale 10 koła przekracza, ja z elektroniką tak sobie. Teraz z gościem się dogadywałem w sprawie pracy z nienormowanym czasem do 168 godzin miesięcznie, zobaczymy co z tego wyjdzie w poniedziałek będę wiedział. Ofert jest od cholery tylko problem w tym że pracować mi się nie chce.W moim fachu nie mam problemu ale jakoś męczy mnie to ,szukam czegoś naprawdę extra.Tu jak wyjdzie, w poniedziałek bedę wiedział to będzie super układ.Bo w zasadzie średnie moje wydatki to w granicach 3-4 tys. miesięcznie i osobiście muszę mieć przynajmniej kilka koła bo jak by to wyglądało gdyby kobieta o demnie więcej zarabiała a moja babeczka ma ponad 4 tys. więc ja muszę być lepszy Odpowiedz Link
ditta12 Re: oooo fack 13.03.14, 21:37 <nie wiem czy już przestali kręcić filmy dobre czy co ale ciężko o dobry film.> Sam se nakręć Odpowiedz Link