Dodaj do ulubionych

Samotność

10.04.14, 07:52
Był temat na @schizofrenii ale warto powtórzyć.
Jak bardzo jesteśmy samotni,pełni lęków,boimy się odezwać do siebie bo to może być poczytane jako wrogość.Dobrze że możemy palcami mówić.Tak jest o wiele łatwiej.
Gdy z kimś piszę na badoo to albo mogę pisać bo mam o czym albo.........ech,szkoda gadać.
Miałam o czym pisać z Chińczykiem który nie znał polskego,z Arabem ,z Murzynem a nie miałam o czym z Polakami niektórymi bo tylko jedno mieli we łbie-tzw.mówiąc potocznie-dupę i działalność na tym obszarze li tylko.
Chińczyk potrafił mnie rozbawić do łez.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Samotność 10.04.14, 08:11
      Przeważnie jest to jedyna forma mego kontaktu z innym człowiekiem-drogą wirtualną czego rodzina też pragnie mnie pozbawić pisząc do Sądu że zawieram podejrzane kontakty.
      Może i zawieram,może i podejrzane-skąd mogę wiedziećwinkPodobno jestem zbyt ufna w stosunku do ludzi.Jestem bo zawsze wierzę że nie oszukują,nie kombinują,że jest jak mówią ale często nie jest tak.Wałki i numery łódzkie-cokolwiek to znaczy bo nie wiem.

Uwierzu-zawarłam z Tobą podejrzany kontakt big_grin
      • ditta12 Re: Samotność 10.04.14, 09:18
        Samotność bo......nikt nie pisze na tym forum.
        Jakiś bym temat znalazła ale mi się linkowarka zepsuła i raz linkuje a drugi raz nie.
        To samo mam z myszką.Raz się kursor porusza,innym razem w miejscu stoi jak wryty by za chwilę znów drgnąć.Jakieś dziwne urządzenia ja mam.
        Piosenkę ja se dam dla próby:

Udało sięsmile
        • ditta12 Re: Samotność 10.04.14, 11:25
          A ja mam 4 imiona i dwa nazwiska.
          Właśnie policzyłam.
          Ciekawe na co mnie tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka