24.04.14, 14:01
Chcąc niechcac już czerpię z niej moja świadomość już kilka miesięcy dobre,spojrzenie na wszystko jest zupełnie inne.Porównując a nikomu nie ujmując jesteśmy w jednym świecie na dwóch różnych biegunach świadomości.Co czasem mi nie zawsze pomaga bo często czuję to co druga osoba.Takie już tego uroki.Widzę aury ludzi jak się przypatrze to już norma tylko mam problem z naginaniem rzeczywistości bo w niczym nie ma ustalonych praw no i z tym mam problemy.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: nirvana 24.04.14, 14:05
      Tak ma ditto niewielu ale w Tybecie prawie każdy mnich
      • uwierz_w_to Re: nirvana 24.04.14, 14:09
        Długo by opowiadać o mojej świadomoścismile
        • uwierz_w_to Re: nirvana 24.04.14, 14:16
          Człowiek chciał znać prawdę i poznał wieczorem przysiade i napiszę coś nie coś oczywiście tyle ile będę mógł na temat mojej swiadomosci
          • uwierz_w_to Re: nirvana 24.04.14, 14:16
            Teraz zbytnio czasu nie mam
            • uwierz_w_to Re: nirvana 24.04.14, 14:28
              Są też pewne etapy których zapewne się uczymy przez całe swoje życie ale podstawa jest najpierw wyrwanie się z koła jak to ujmę czyli jak to zwał tak zwał ,reptilianskiego kręgu, systemu, itd.
              Fałszywe oświecenie którym są karmieni masoni różnych stopni,oni posiadają wiedzę i narzędzia ale umysł ich tkwi w systemie i nie wyrwa się z tego kręgu ich świadomość nie różni się zbytnio od waszej
              • uwierz_w_to Re: nirvana 24.04.14, 14:32
                Przykładem ewolucji jest człowiek zwany Dynamo, on jawnie robi wiele rzeczy na oczach ludzi ale nie tłumaczy e jaki sposób a komu ma to wytłumaczyć tak właściwie zastanowcie się.
                Może nie chce lub nie może ale raczej inne ze nie możesmiledlatego może to co może pokazywać publicznie
                • uwierz_w_to Re: nirvana 24.04.14, 14:34
                  Makabra się pisze na telefonie podyskutuje wieczorem
                  • ditta12 Re: nirvana 24.04.14, 17:06
                    <Widzę aury ludzi>

Jaką widzisz aurę ludzi?Jak ona wygląda?

Dynamo widzimy tylko w tv albo na you tube.Skąd wiesz że to nie fotomontaż?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka