ditta12 Re: czas na kawe 25.04.14, 11:18 Papierosy sobie kręcę. Tytoń mam dobry i nic mi na centymetr nie wystaje z papierosa. W szpitalu chłopakom kręciłam papierosy bo oni nie umieli aż mi sanitariusz zwrócił uwagę bym nie przebywała w pokoju męskim. A co ja tam złego robiłam?Papierosokręcenioterapię li tylko. Odpowiedz Link
ditta12 Re: czas na kawe 25.04.14, 11:26 Pierwszą w życiu maszynkę do kręcenia papierosów skonstruował mi brat,jeszcze w stanie wojennym gdy fajki były na kartki reglamentowane a czasem gdzieś tytoń udało się kupić. Kręciłam w przebitce biurowej ale strasznie śmierdziała w trakcie palenia,w gazecie.....w jakimś papierze....już zapomniałam. A najpierw to mój dziadek mnie uczył jak się skręca w gazecie,potem ślini i....gotowe. Byłam bardzo mała wtedy ale pojętna Odpowiedz Link
ditta12 Re: czas na kawe 25.04.14, 11:33 Mam ciasteczka ususzone na sucharki ze świąt Uwierzu,pyszne z bakaliami,to Cię poczęstuję wirtualnie do kawki Odpowiedz Link
ditta12 Re: czas na kawe 25.04.14, 11:35 Może muzyczki posłuchamy przedniej w wykonaniu kobiety co ma nie głos ale głosisko. Beata Kozidrak (Cały Album) Odpowiedz Link