ditta12 Re: PRO RWE 13.06.14, 17:09 Mam jechać,zerwać umowę z PRO-bo mogę(mam miesiąc ale nie wiem co to znaczy-oni wiedzą że mogę) Zawrę z powrotem umowę z RWE-bez konsekwencji karnych jak powiedzieli przez telefon. Bo najpierw coś o karnych konsekwencjach mówiła kobieta która mnie nawiedziła-mówiła że jest z RWE. Obaszemy jak mówi mój kolega-Egipcjanin. Odpowiedz Link
ditta12 Re: PRO RWE 13.06.14, 17:13 Zapłaciłam już rachunek-stawka wyższa o 10 zł a miało być o wiele taniej jak zapewniał ten chłop co ze mną z PRO(niby z RWE jak powiedział że dane uzupełnia)umowę podstępnie podpisał po czym pocałował mnie w rękę co wzbudziło lekki niepokój we mnie ale..... Byłam po haloperidolu,wyszłam właśnie ze szpitala psychuszki.Moja uwaga i koncentracja były zrypane na maxa niestety-uff. Nie będę się tym jednak chwalić konsultantom z firm energetycznych. Odpowiedz Link
ditta12 Re: PRO RWE 13.06.14, 17:15 Jak powiedział tak uwierzyłam-ja naiwna jak zawsze Odpowiedz Link
ditta12 Re: PRO RWE 13.06.14, 17:16 Bo.....kiedy wierzyć a kiedy nie wierzyć ludziom? Bo nie wiem. Jakaś tępa jestem czy co? Odpowiedz Link
ditta12 Re: PRO RWE 13.06.14, 17:21 Byłą taka jedna pacjentka że tak jej namieszała w głowie rodzina(mieszkanko zapwne dla zstępnych)że z trudem sobie przypomniała swoje nazwisko,ale gdy ją poprosiłam to napisała na kartce-jak się nazywa,jakie ma rodzeństwo,gdzie mieszka,imiona rodziców i inne dane ale....te karteczki gdzieś zgubiła moja matka bo jej dałam na przechowanie gdy w szpitalu byłam-nie oddała mi tych rzeczy-rysunków i innych-dziwne. Odpowiedz Link