18.06.14, 04:48
Forum nie umiera ja was codziennie czytam nawet jak z pracy wracam czy jadę. Forum to twoje życie. Nic nie pisze bo w zasadzie nie mam co albo nie chce mu się. Dziś mam badania lekarskie i psychotesty. I będę umowę podpisywał. Pracy w zasadzie nie mam ciężkiej ale dużo ruchu i jeżdżenia. Po ponad 2 tyg.sie przyzwyczaiłem i zdecydowałem tam pracować, początki były ciężkie.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: ditta 18.06.14, 04:52
      Dobrze ze praca nie jest nudna i monotonna bo by było źle. Jednym słowem odbija trochę od pisania to mi tylko na dobre wychodzi mam więcej czasu na inne rzeczy niż życie ciągle życiem formuowym.
      • ditta12 Re: ditta 18.06.14, 10:08
        Uwierzu,nie wiem gdzie jesteś.Czy w Polsce czy na Ukrainie?
        Fajnie że masz pracę która przynosi Ci satysfakcję.To ważne.Kiedyś mój Dyrektor już nieżyjący powiedział bardzo mądre słowa:Cokolwiek robisz rób to dobrze i ciesz się tym.
        Ja wychodzę z traumy jak widzisz i to wychodzenie moje,że tak się wyrażę,wychodzi mi jeszcze niedobrze ale mam nadzieję że w końcu zapomnę o krzywdzie jaką mi wyrządzono.
        Może jak Sąd mnie uwolni,nie zostanę pozbawiona praw ludzkich.
        Teraz wiem że nie wolni zadawać się z monstrum w postaci ludzkiej bo płaci się za to ogromną cenę.
        Teraz obawiam się ludzi,każdego nowo poznanego człowieka.
        Piszę na forum bo tylko mam Was-przyjaciół takich jak ja i Maska w realu który jest moim wielkim przyjacielem i psychoterapeutą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka