Dodaj do ulubionych

nie ma co pisać

25.10.14, 03:54
ditten nie mam co już pisać na tym forum, nic mi właściwie nie dolega,nie mam tematów,żadnych jazd ,żadnej weny twórczej, chyba znormalniałem.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: nie ma co pisać 25.10.14, 03:55
      też na foruma wskoczyłem przypadkowo, bo mi się nudzi, spać nie mogę,spałem w dzień i jestem wyspany.
      • uwierz_w_to Re: nie ma co pisać 25.10.14, 04:06
        Rosja po ataku na ukrainę uaktywniła wszystko,ataki mikrofalowe,ataki neufronowe,i systemy elektronicznej kontroli umysłu.Ty sobie z tego sprawy nie zdajesz, ale w obecnej chwili jest takie natężenie że głowa boli, dotyka to dużej populacji polskiej, brak miejsc w szpitalach i kolejki do psychiatrów, ta broń cholernie sieje.
        Nie mają kontroli nad tym zupełnie bo te fale się rozchodzą i dotyka to zwykłych ludzi.
        Mnie męczyli 4 dni nie chcieli dać za wygraną.Pamiętam z ostatniego dnia przekaz myślowy który do mie doszedł,,Jak kurwa on się zorientował?" no jak no tak,po prostu w końcu się zorientowałem.
        • uwierz_w_to Re: nie ma co pisać 25.10.14, 04:10
          Polacy nie są dłużni i zachód też,to samo dzieje się w Rosji,mnie już tak ostro potraktowali że żarówki wszystkie mi się przepaliły w chacie i musiałem coś zażyć bo było nie do wytrzymania.
          Tylko nie za bardzo rozumiem czemu ja?przecież ja zwykły człowiek.To że Obama musi spać w namiocie to rozumiem ale ja?
          • uwierz_w_to Re: nie ma co pisać 25.10.14, 04:13
            ostatniego dnia atak był tak potężny i ucisk że byłem rozpalony prawie do czerwoności, myślałem że eksploduję.
            • uwierz_w_to Re: nie ma co pisać 25.10.14, 04:17
              na ukrainie średnio co 6 żołnierz ląduje w psychiatryku,atak jest bezpośredni,normalnie chyba im mózgi gotuja dosłownie, ale od czego to zależy? jeden jest na to podatny drugi nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka