08.12.14, 09:50
Ten na Solidaności,Najwyższy i pokój 175 i ja.
Stres bo muszę wyglądać dobrze,czysta,elegancka.Mam ubranie:sodnie czarne,czarną marybareczkę białą bluzkę w kratę czarną.
Po leku clopiksol z robił mi się bembenek tam gdzie brzuch,nie wiem czy spodnie się dobrze ułożą.czy nie będzie śmiesznie,czy mrynarka się dopnie.
Nie mam lustra.
Jak to b ędzie,skąd pojadę.
Stressssssssss.....
Czy zdążę?

Czy matkę ciąga się po sądach?
Ja swojej nie ciągam.

Należy mi się,należy,bo jestem bardzo zła,bardo,bo napisałam jak się Uwierz nazywa a właściwie to przepisałąm z Facebooka podobnie jak Uwierz moje imię kiedyś też z Facebooka gdy go zaprosiłąm.Myślałąm że to pseudonim może.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Sąd 08.12.14, 09:56
      Każdy jest sam.
      Jak otrzymać wsparcie?
      Rozmawiam z psychologami szpitalnymi ,z moim psychoterapeutą któy tyle dla mnie robi.
      Ja nie powiedziałąm mu że nie biorę leków ,zataiłam a nie brałąm od przedwiośnia.
      Powiedział żebym o tym zawiadomiła szybko kogoś z pracowników Ośrodka gdzie się leczę.
      Tak zrobiłam.
      Jeździłąm na rolkach w szlafroku na klatce schodowej i internet mi się zapsuł,szukałąm czegoś i swoje rzeczy gromadziłąm w zbiory,zbiory szmat,zbiory przewodów.Sąsiad zawiadomił mojego brata,przyjechał on i moja matka i sanitariusze.
      Wsiadłąm do karetki w szlafroku i znalazłąm się w szpitalu.
      • ditta12 Re:Szpital 08.12.14, 10:01
        Tu zastrzyk,sen,pasy.
        Teraz jestem na lżejszym oddziale gdzie można mieć laptoki ale ja mam przewodowy.

Madau.Czekam na książkę a potem będę ścigać Doktora a on będzie przede mną umykać jak zwykle.
        A jak dopilnować by przeczytał?
        Może trza być nie w gorącej wodzie kąpanym jak my.
        PS>Już się cieszę na lekcj ę makijaża dla starej baby czyli mnie od Ciebie gdy wreszcie się spotkamy.
        Dziurę w bucie chcę mieć z Autografem Twoim i już.Dasz mi drugą?Przeczytam poraz 8 bo Ty nie piszesz następnej dla mnie jak obiecałaś a ja taka wariatka jak Ty i chcę szybko big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        • ditta12 Re:Szpital 09.12.14, 10:21
          Postawiłam pod drzwiami mieszkania jakieś rzeczy co mi matka w ogromnych ilościacha przynosi z troski a potem pamiętam że zaprosiłam ją w celu recyclingu czy też sortowania i przeznaczenia ale sąsiedzi wezwali Policję bo oni mają na mnie namiar jako na Psychola i.........
          No tak.
          Policja w Sądzie też będzie zeznawać.
          Może jeszcze ksiądz którego nie przyjmuję gdy zachodzi przed kolędą.
          A ten szpitalny,zmieniony ,uciekł gdy chciałam dobrego słowa,wsparcia.Pewnie się spieszył do parafianki nadobnej,no cóż ,bywa.
          • ditta12 Sąd 09.12.14, 10:22
            .................................................
            wolna mam być,niezawisłą i szczęśliwa
            śmiać się,nie płakać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka