ditta12 27.02.15, 14:34 Obwieścił mi tę szczęśliwą wiadomość telefonicznie i obiecał że jutro coś napisze na forum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Uwierz jest na przepustce. 27.02.15, 16:25 Jestem jestem już rychłe wyjście na stałe,w szpitalu jak w szpitalu wiele osób ciekawych poznałem,życie kręci się wokół papierosów to waluta droższa od złota.Ja natomiast jestem samowystarczalny.Mam wielu znajomych,jak to zwykle ja w centrum uwagi muszę być nawet przewodnicząca mi sprawozdania zdaje co zdziwiło ostatnio moją żone,a tak poza tym ze mną jest świetnie,fakt że mam ogromne dawki ale to szpitalne leczenie zawsze w człowieka ładują max żeby postawić szybko na nogi. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Uwierz jest na przepustce. 27.02.15, 16:28 Z czytaniem nie wiem kiedy nadrobię weekend jeszcze nie zaplanowany,zaraz chyba wypad na jakieś zakupy.Antybiotyk biorę bo choroba mnie zmogła,dali mi ale po fakcie jak już zacząłem zdrowieć Odpowiedz Link
ditta12 Re: Uwierz jest na przepustce. 27.02.15, 17:04 Gdy już wyjdziesz na wolność-szybko zapomnisz że tam byłeś za kratami Odpowiedz Link
mskaiq Re: Uwierz jest na przepustce. 27.02.15, 19:25 Uwierz sam się zgłosił do szpitala. Myślę, że w taki sposób uniknął stanu, który mógłby zagrażać jemu, albo innym. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Uwierz jest na przepustce. 28.02.15, 04:17 mskaiq napisał: > Uwierz sam się zgłosił do szpitala. Myślę, że w taki sposób uniknął stanu, któr > y > mógłby zagrażać jemu, albo innym. > Pozdrawiam serdecznie. Nie zagrażam masku, nawet jak mam psychozę. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Uwierz jest na przepustce. 28.02.15, 04:22 Książki Devida Icka ditto sprzedałem, tematykę zaczynam tłumaczyć jako ciekawostkę inne tematy które drążyłem też,w zasadzie została mi wiara w Boga a prawda? jaka jest prawda? czy ktoś ją spisał? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Ulubione 28.02.15, 04:26 Mój ulubiony utwór z filmikiem raz na jakiś czas lubię posłuchać.To jest moja mała wojną Hellsing (Lady Pank "Mała wojna")translated Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ulubione 28.02.15, 13:02 Tak i już przestałem temat drążyć, Puzo czytałem (rodzine Biorgów) mnóstwo ogólnie książek mam przeczytanych, co mnie wcale nie ukierunkowało,wręcz przeciwnie bardziej uświadomiło że są towarzystwa wzajemnej adoracji i czołówka która trzyma wszystko w garści.Nie ma dla nich nic tajnego a rządy są ale poza rządami marionetek oglądanych w TV.Część artykułów z gazety też jest fikcją wymyśloną,cenzor jednak przebiera i wybiera co puścić lemingom na pożarcie. Odpowiedz Link