Dodaj do ulubionych

Uwierz jest na przepustce.

27.02.15, 14:34
Obwieścił mi tę szczęśliwą wiadomość telefonicznie i obiecał że jutro coś napisze na forum smile
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Uwierz jest na przepustce. 27.02.15, 16:25
      Jestem jestem już rychłe wyjście na stałe,w szpitalu jak w szpitalu wiele osób ciekawych poznałem,życie kręci się wokół papierosów to waluta droższa od złota.Ja natomiast jestem samowystarczalny.Mam wielu znajomych,jak to zwykle ja w centrum uwagi muszę byćsmile nawet przewodnicząca mi sprawozdania zdaje co zdziwiło ostatnio moją żonesmile,a tak poza tym ze mną jest świetnie,fakt że mam ogromne dawki ale to szpitalne leczenie zawsze w człowieka ładują max żeby postawić szybko na nogi.
      • uwierz_w_to Re: Uwierz jest na przepustce. 27.02.15, 16:28
        Z czytaniem nie wiem kiedy nadrobię weekend jeszcze nie zaplanowany,zaraz chyba wypad na jakieś zakupy.Antybiotyk biorę bo choroba mnie zmogła,dali mi ale po fakcie jak już zacząłem zdrowiećsmile
        • ditta12 Re: Uwierz jest na przepustce. 27.02.15, 17:04
          Gdy już wyjdziesz na wolność-szybko zapomnisz że tam byłeś za kratami smile
          • mskaiq Re: Uwierz jest na przepustce. 27.02.15, 19:25
            Uwierz sam się zgłosił do szpitala. Myślę, że w taki sposób uniknął stanu, który
            mógłby zagrażać jemu, albo innym.
            Pozdrawiam serdecznie.
            • uwierz_w_to Re: Uwierz jest na przepustce. 28.02.15, 04:17
              mskaiq napisał:

> Uwierz sam się zgłosił do szpitala. Myślę, że w taki sposób uniknął stanu, któr
              > y
              > mógłby zagrażać jemu, albo innym.
              > Pozdrawiam serdecznie.

Nie zagrażam masku, nawet jak mam psychozę.
              • uwierz_w_to Re: Uwierz jest na przepustce. 28.02.15, 04:22
                Książki Devida Icka ditto sprzedałem, tematykę zaczynam tłumaczyć jako ciekawostkę inne tematy które drążyłem też,w zasadzie została mi wiara w Boga a prawda? jaka jest prawda? czy ktoś ją spisał?
                    • ditta12 Re: Ulubione 28.02.15, 07:07
                      Przeczytałeś do końca książkę?
                      • uwierz_w_to Re: Ulubione 28.02.15, 13:02
                        Tak i już przestałem temat drążyć, Puzo czytałem (rodzine Biorgów) mnóstwo ogólnie książek mam przeczytanych, co mnie wcale nie ukierunkowało,wręcz przeciwnie bardziej uświadomiło że są towarzystwa wzajemnej adoracji i czołówka która trzyma wszystko w garści.Nie ma dla nich nic tajnego a rządy są ale poza rządami marionetek oglądanych w TV.Część artykułów z gazety też jest fikcją wymyśloną,cenzor jednak przebiera i wybiera co puścić lemingom na pożarcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka