28.02.15, 20:05
dziś i wczoraj się trochę opkupiłem, kupiłem sobie nowy zegarek casio, rewelka chociaż 200zł ale świetny sprzedawca mówił że akurat ten model najlepiej schodzi,mierzyłem jeszcze 2 wcześniej ale jak tylko go zobaczyłem wiedziałem że to ten będę nosił, dżinsy,sweter i bluzę dzinsy w Big starze a że wziełem skarpety tam to miałem promocję spodni 30% smile więc spoko.Bluzy w C&A kupowałem bo tam zawsze fajne swetry mają zresztą tam się często ubieram.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: zakupy 28.02.15, 20:08
      Zresztą C&A to mój ulubiony sklep z ciuchami wszystko tam kupuję porucz spodni i butówsmile
      • uwierz_w_to Re: zakupy 28.02.15, 20:13
        Jutro niedzielę pewnie w domu spędzimy,nie mam pokus już na mackdonalda czy kfc mieliśmy dziś jechać tam na obiad i kawę ale szkoda siana,wolę w star Bax kupić kawę z córką sobiesmile tam mają zajebiste tylko kawa minimum kosztuje 16 zł al warto!
    • ditta12 Re: zakupy 28.02.15, 20:10
      No to przepustka się udała smile
      • uwierz_w_to Re: zakupy 28.02.15, 20:14
        ditta12 napisała:

> No to przepustka się udała smile

Tak śmigaliśmy dzisiaj trochę nie mam po co wracać do szpitala bo jestem zdrowy ale cóż,wyjście będzie rychłe.
        • ditta12 Re: zakupy 28.02.15, 20:16
          Tylko nie zdezerteruj wink
          • uwierz_w_to Re: zakupy 28.02.15, 20:20
            ditta12 napisała:

> Tylko nie zdezerteruj wink

2 osoby nie wróciły w zeszłym tygodniu z przepusteksmile, nie będę srał w papierach sobie.
            • uwierz_w_to Re: zakupy 28.02.15, 20:22
              a jeszcze chwilę posiedzę, kawę lodową sobie zrobię i może coś się odezwę.
              • uwierz_w_to Re: zakupy 28.02.15, 20:29
                takiego sobie kupiłemsmilelepszego zdjęcia nie ma ale fajnie się prezentuje
                https://www.fototime.com/3A92B7A1CC8C52A/standard.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka