Dodaj do ulubionych

objawił mi się pies

13.08.15, 17:41
pod postacią kota.

lekko sie dygam
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: objawił mi się pies 14.08.15, 23:03
      To normalne,nie przejmuj się.
      Zapomniałam pisząc we wątku "Persona non grata"że nikt.
      Ty mnie też zaprosiłeś do siebie zupełnie .....zapomniałam jak to się mówi.
      Ale nie przyjadę bo Sąd mnie nie ubezwłasnowolni,niech ubezwłasnowolni te osoby które ze mnie czerpały korzyści pieniężne nic za to nie dając.No chyba że za coś tam sobie policzyły.
      Możliwe że za moje sprzątanie.Mieszkałam,płaciłam,gotowałam,prałam,zakupy taskałam.
      Niektóre chłopy to są Lord Kox a ja głupia myślałam że człowiek jest człowiekiem.
      Nic się tam nie dygaj Rangarv big_grin
      Tak ma być i koniec.Ten typ tak ma i już.
      • ragnarv Re: objawił mi się pies 15.08.15, 12:31
        może ja do ciebie przyjadę jak sie naprawię. kiedyś

była mi powiedziała że jestem jak dzikie zwierzę
        utopiłem jej telefon za karę
        • ditta12 Re: objawił mi się pies 15.08.15, 12:40
          To Ty też topisz telefon?
          Coś zaś mamy wspólnego a do mnie lepiej nie przyjeżdżaj,dobrze Ci radzę bo u mnie kocioł jak wiesz i obława może być bo nie tylko ja mam klucze od swego mieszkania ale i rodzina sobie sama przywłaszczyła metodą silniejszego i cholera wie na jaki pomysł wpadną a szkoda by było jakby policja wtargnęła za rodziną i sanitariuszami i nas zgarnęła gdzieś,Ciebie zapewne do aresztu a mnie jak zwykle do czubów.
          Sąd orzeknie żem wolna to się uwolnię i będę wolna a tak to co?
          • ditta12 Re: objawił mi się pies 15.08.15, 12:41
            A te Twoje żaby miedniczne to sobie już poszły czy przywykły do miednicy i siedzą myśląc że to pępek świata?
            • ragnarv Re: objawił mi się pies 15.08.15, 12:51
              spoko ditta nie bój się. jak będiesz już wolna to skoczymy nad morze

żaby uciekły
              • ditta12 Re: objawił mi się pies 15.08.15, 13:24
                A jam myślała że mnie jakoś uwolnisz a w Tobie nie ma już siły bo masz syneczka malutkiego co nie chce spożywać Twych potraw wyszukanych ale nic to smile
                www.youtube.com/watch?v=wcXAKhwsl6o
                • ditta12 Re: objawił mi się pies 15.08.15, 13:37
                  Moja wieża wysoka i stroma i każdy z niej spada na łeb ,na szyję.
                  Kto mi ją zbudował?I po co?
                  I co ja mam w niej robić ?
                  Umierać codziennie?
                  Wreszcie umrzeć raz a porządnie.
                  I będzie spokój.
                  Ale czy pokój?
                  • ditta12 Re: objawił mi się pies 15.08.15, 13:39
                    Rzucają we mnie nożami
                    Chytre,zachłanne
                    Psy wojny
                    • ditta12 Re: objawił mi się pies 15.08.15, 13:50
                      Stoi kiedyś tam,niedawno jakiś napuchnięty łamaga przed sklepem i żebra o złotówkę na browca a zapomniał biedaczyna że panie w opiece społecznej chętnie takich wspomagają talonami na obiadek w barze który można zamienić na dzieńgi i nachlać się ale zapewne już zamienił biedaczysko.To ja myślę,moczu własnego się napij a będzie to samo.

I jak tu żyć?
                      Ja sobie kręce fajki i czasem zajaram jak myślę nad obrazeczkiem i jakoś trwam ależeby tak rękę wyciągać?Kiedyś poprosiłam jednego Hindusa żeby mnie fajką poczęstował ale i ja częstuję gdy ktoś nie ma,natomiast nie zamierzam poić alkoholików bo mnie to nie interesuje.To wory bez dna.Rzyga to i chla dalej.Bulimia wrodzona.Po pradziadach chyba ale dokładnie nie wiem.Może przez to zamienianie wody we wino w Kanie Galilejskiej tak się porobiło,sama nie wiem,nie znam się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka