31.08.15, 23:41
czemu jak chcę wejśc na forum to mi się wchodzi w zespół jelita zamiast tu.
samo się tak robi bo myszka zjeżdża i muszę cofać. wkurwia mnie to ogromnie.
wplatano mnie w jakąś bezsensowną terapię. nie chcę tam chodzić. robi mi to gorzej.
czuję się uwięziony, nie mogę myśleć. wszystko mi się pomieszało i straciłem zdolność wyrażania.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: dno 01.09.15, 09:08
      Czy musisz uczestniczyć w tej bezsensownej terapii?
      Ja,gdy pani psycholog mi nie odpowiadała,powiedziałam o tym i zmienili mi na kogoś innego.
      Czy jest przymus uczestniczenia w czymś co człowiekowi nie odpowiada a go wkurwia?
    • mskaiq Re: dno 01.09.15, 12:41
      A kto Ciebie wplątał Cię w terapie.
      Pozdrawiam serdecznie.
      • ragnarv Re: dno 01.09.15, 17:29
        ludzie którzy chca mi pomóc. to dla mojego dobra
        • ditta12 Re: dno 01.09.15, 18:01
          Najchętniej bym powiedzia:
          Niech sobie pomogą.
          • ragnarv Re: dno 01.09.15, 22:01
            no.
            psycholog mnie złapał za rękę bez uprzedzenia. tak nie wolno. nie pójdę tam więcej
            • mercury_staff Re: dno 01.09.15, 22:07
              ojoj złapał za ręke kurwa i zeszczałeś się? won stąd.
              • mercury_staff Re: dno 01.09.15, 22:09
                won do rówieśników bez którejś klepki że już tak napiszę, jakiś kurwa nierozumiejący niedorozwuj będzie mnie wkurwiał paszoł won.
                • ragnarv Re: dno 01.09.15, 22:11
                  we łbie ci sie pomieszało
                  sam możesz won. cos pieprzyłeś że nie będziesz juz pisał bo sie obraziłeś więc spadaj
                  • mercury_staff Re: dno 01.09.15, 22:14
                    pojawiasz się i robisz zadymy, mówiłem ci nie komentuj moich postów nie pisz w moich wątkach, dyskutuj sobie z ludźmi twojego pokroju.
                    • mercury_staff Re: dno 01.09.15, 22:16
                      A jeżeli nie dotrze to do ciebie to tak ci umile tu pisanie że odechce ci się wchodzić tu.
                      • mercury_staff Re: dno 01.09.15, 22:18
                        nie napiszesz tu nic czego nie skomentuje, ale ty nie rozumiesz tego kolego bo brak ci piątej klepki no i bym zapomniał brak sexu może idź do stodoły na krowy bo jaka normalna kobieta rozłoży nogi przed niedorozwojem.
                        • mercury_staff Re: dno 01.09.15, 22:20
                          hehehe
                          • ragnarv Re: dno 01.09.15, 22:26
                            smieszysz mnie facet. myslisz że twoje bluzgi mają jakąś moc.
                            jak mnie znudzisz to cię wygaszę i tyle. także nie wysilaj się
                            mnie nie rusza ale kogoś może ruszać. więc nie czuj się zbytnio swobodnie.

• mercury_staff Re: dno 01.09.15, 22:35
                              Ja się czuję jak ryba w wodzie, czy to kogoś rusza czy nie to faktycznie mnie nie interesuje,ale fakt jest taki że ja ciebie teraz gaszę dobrze że napisałeś i przypomniałeś że jest taka możliwość, nie ma ciebie już dla mnie na tym forum.
                              • ragnarv Re: dno 01.09.15, 22:38
                                no i fajno
            • mskaiq Re: dno 01.09.15, 23:18
              Co zrobił ten psycholog Tobie. Czy chciałbyś napisać co tak bardzo Cię poruszyło.
              Pozdrawiam serdecznie.
              • ragnarv Re: dno 01.09.15, 23:38
                drążył temat o ktorym nie chciałem rozmawiać. jak nie mówiłem to jakby mówił za mnie
                złapał mnie za rekę , chciał może wyrazić wsparcie ale mnie to przeraziło bo nie lubię jak ktos mnie dotyka obcy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka