Dodaj do ulubionych

Politycznie

29.11.15, 05:59
A tak swoją drogą to te głąby jak już kochają tą Polskę tak i chcą dobra obywateli powinni wprowadzić wewnętrzna walutę płatniczą obok złotówki nie wymienialna na pieniądze ale za którą można było by w tym kraju płacić i wypłaty brać. Kwestia dopracowania jak tak bardzo chcą mieć krainę miodem płynąca.
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: Politycznie 29.11.15, 06:04
      Zadłużenie by pejsiastym splacili szybko kraj by oddluzyli a Obama i reszta niech sobie te swoje dolary i euro w dupska powsadzaja
    • mercury_staff Re: Politycznie 29.11.15, 06:05
      Łącznie z naszymi zlotowkami
    • mercury_staff Re: Politycznie 29.11.15, 06:07
      Wtedy dittcia zamiast jednej marcheweczki do twojej zupki kupiła byś brokulka cebulkę ziemniaczka i na papierosy polskie by ci jeszcze starczylo.
    • mercury_staff Re: Politycznie 29.11.15, 06:10
      A i budowa polskiego systemu alternatywnego do windowsa tez nie jest już tak skoplikowana dla naszych informatykow, i wielki brat przestal by zaglądać Ci w komputer.
    • mercury_staff Re: Politycznie 29.11.15, 06:17
      Przy okazji jak już piszę to nie powinni przyznawać cudzoziemcom obywatelstwa polskiego nigdy powinien byc osobny system cudzoziemców przebywajacych na terytorium naszego kraju a pobyt był by przedłużony zależnie od sytuacji.
    • mercury_staff Re: Politycznie 29.11.15, 06:20
      Jak by wprowadzili alternatywna ta walutę to pieniedzy by starczyło na wszystko a wtedy chulaj dusza piekla nie ma z malego Panstwa w środkowej europie wyrosla by potęga jakiej swiat nie widział.
    • mercury_staff Re: Politycznie 29.11.15, 06:25
      Tak dittcia a wtedy nawet było by cie stać najbardziej zachlannemu lekarzowi za leczenie zapłacić i nie czekała byś latami, chory kraj,chory świat i chory system który i tak sie rozpierdoli wkoncu
    • mercury_staff Re: Politycznie 29.11.15, 06:29
      Trzeba by było tylko ludziom wytłumaczyć mechanizm tego systemu a spoleczenstwo jak jeden mąż stanęło by murem Kowalski by wrocil do karaju a zona kowalskiego byla by szczęśliwa
      • ditta12 Re: Politycznie 29.11.15, 07:34
        A ja zdrowa jestem tylko mam diagnozę chad i ręka mnie boli no i jak deszcz pada to coś tam.....
        Mnie tam niewiele trzeba by żyć,mało zupki jadam,wczoraj pomidorówka z makaronikiem)u Gesler w Łazienkach koszt był 12zeta,teraz nie wiem{groszek z marchewką,naleśniczki z 1 jajem,warzywka itruskawki i 1 pomarańczka.
        Pytałam ile mieszkanie kosztuje 33m w stanie surowym,250tys.Ale......pewnie na prąd się gotuje,nie na gaz,no ja niedużo gotuję,czynsz pewnie niższy bo wspólota mieszkaniowa będzie ale,,,,ja lubię swojego domka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka