Dodaj do ulubionych

Prawda o polityce

14.12.15, 19:24
Pytasz mnie że mam Ci skrócić więc skracam.Wiem kto rządził w naszym kraju,wiem kto zrobił zamach na konstytucję, nie jestem przeciwnikiem Putina a to dlatego że propaganda na mnie nie działa.To jest dopiero początek obawiam się minimum zadym w najgorszym wypadku wojny domowej dosłownie.
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: Prawda o polityce 14.12.15, 19:26
      Ale nie jestem idealistą co ma być to będzie,raczej nie stanę po żadnej ze stron barykady,będę biernie patrzył.
      • ditta12 Re: Prawda o polityce 14.12.15, 19:38
        Ale powiedział kto to zrobił?Dlaczego nie powiedział jak wie?
        Uwierzu,porzycz mi 4 zł na moje konto,tam gdzieś podałam numer a ja Ci porzyczę 4 zł na Twoje jak napiszesz mi.
        I będziemy mieć 4Oi4 razem bo zero to nic.No bo jaka to wartość nbankowa?Żadna chyba.Czy jakaś?
        Nie wiem,nie jestem bankowcem ani bankierem.

Jam tylko organizator przedsiębiorstw z fachu.
        www.youtube.com/watch?v=yygOLuvgX3M
        • ditta12 Re: Prawda o polityce 14.12.15, 19:46
          200=150?
          dla mnie
          200=200
          a dla Ciebie Uwierzu?

Pero,pero,bilans musi być na zero.
          Cholero nie dziel przez zero.
          Pamiętaj chemiku młody
          Wlewaj zawsze kwas do wody.

A moja koleżanka wlała do kibla kwas solny i myślała że ma jakieś krostki na twarzy,wysypkę czy coś,pewnie różyczkę bo jak jest ospa wietrzna to się też robią ale nie takie tylko miejscami jak przy półpaścu tylko na całym ciele.Ja mam jeden ślad na czole czy gdzieś,widocznie w nocy zadrapałam.
          • ditta12 Re: Prawda o polityce 14.12.15, 19:53
            A Ciebie Uwierzu przyjmuję do PR-u,odtąd jesteś Rycerzem,dobrze się z tym skrótem informacyjnym sprawiłeś.U nas we firmie trza było skracać bo kto by wszystko czytał co w gazecie piszą.Ja na oczątku się streszczałam na forum ale Mask mi kazał długo pisać,Bardzo długie posty bo takie są lepsze ,tak powiedział aja na to że w regulaminie jest napisane by jednozdanne były albo dwa bo takich długich to nikt nie czyta.
            Jak myślisz Ty.Co lepsze?
            Baba która dużo pierdoli czy małO?Jak wolisz?
            Bo ja nie wiem.
            Olo powiedział że ja jestem za chuda.
            Ja na to że do czegom za chuda.
            A on że do wszystkiego.

No to ja zapytałąm czy jego matka też.
            Nic nie odpowiedział.
            Ale znalazł se tłustą,taką dupę do kapusty,co ja policja zawsze w parku spisuje za chlejanie piwska.
            Ciekawe ile ma do spłacenia razem kary.Może pójdzie do kamieniołomów za to albo gdzieś i odrobi?
            To babochłop.Ogr tak powiedział,że ona podwójna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka