Dodaj do ulubionych

Póki co mam beke

16.12.15, 21:22
Obracać się w głównie policyjnym.Nudzi mnie to ale porozmawiam a co wywnioskuja huk mnie interesuja ha ha
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: Póki co mam beke 16.12.15, 21:28
      Powiem krótko jak żyd mi coś zaproponuje powiem mu dwa zdania! Jestem żydem jak każdy I jestem człowiekiem tym samym co żyd. Moje życie nie ma takiej wartości żeby umierać za żydów I ludzi różnych ras. Ani każdego Z nich a przede wszystkim rabinów! Jak zrozumieją Żydzi kim jest Bóg to będzie pokój.Więc ditto powiem krótko i ciut co pisząc psalmy i Ci co wierzą niech zrozumieją to ze my wszyscy na tej ziemi jesteśmy jednym Bogiem jak ktoś Tego nie rozumie ją mu wytłumaczę.
    • mercury_staff Re: Póki co mam beke 16.12.15, 21:32
      Uwierz w to ze Żydzi się mylił my wszyscy jesteśmy tymi mi samymi ludźmi tylko religie i ludzie nas dzielili ja ditto nie chcę być nikim bo tak mi dobrze i niech tak będzie każdy z nas nosi własny krzyż który na tej ziemi nie jest wart niczego
      • ditta12 Re: Póki co mam beke 16.12.15, 22:01
        Ja nie noszę żadnego krzyża,coś Ty.Po co mi jakiś krzyż nosić?Ja siaty z zakupami noszę czasem i też nie wiem po co mi na zapas.Cukierków nakupiłam,Jak nikt nie zje to po świętach Andrzejkowi poecie dam do podziału między chłopy okolone cierni
        ową koroną z drutu kolczastego.
        Poprosiłam mego kolegę z Ukrainy by tą mistyczną poezję mużyczną przetłumaczył nam i opowiedział to będziemy wiedzieli,on robi Droge Krzyżową dla Wesołej.Mozajkę.To Wielki Artysta>
        • ditta12 Re: Póki co mam beke 17.12.15, 08:42
          Ja lubię dzieła sztuki w kościele budynku.Zawsze je oglądam a w katedrze to są starożytności.
          Obrazy,rzeźby i muzyka organowa.Posłuchaj organów oliwskich Uwierzusmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka