mercury_staff 19.12.15, 13:17 Ty ten twój Magik z Patfoniki miał identyczne odjeby jak ty Może ty zaczniesz grać bo te twoje obrazy można o chuja rozjebac no sorry ze tak niekulturalnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercury_staff Re: Teraz moja kolej ditta 19.12.15, 13:21 Jak Ci ten kot odjebie ptaka i to coś bo mu odjebie to co wtedy? Przestaniesz w Boga wierzyć? Czy kurwa sobie to inaczej będziesz tłumaczyła? Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Teraz moja kolej ditta 19.12.15, 13:25 Poznaj Dot ta życie z lepszej strony i dziekuj za to ze ten świat nie ma w dupie takich jak ty bo co ty kobieto byś robiła? youtu.be/rMbxTb5KwUU Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Teraz moja kolej ditta 19.12.15, 13:32 No niestety dittuś ze mną mogą pozartowac osoby które mnie znają jest ich tyłu zna na jednej mojej ręce palców się nie mieszczą a reszta? No cóż mozemnie w pompę pocałować razem z tymi psami co kurwa chcą zablysnac własną głupotą.Taki Kowalski z policji chciałby zarabiać w chuj ale nie rozumie chuj że nas jest w chuj Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Teraz moja kolej ditta 19.12.15, 13:34 Sory ich jest w chuj a każdy ma inny strój. Mlio byc Odpowiedz Link
ditta12 Re: Teraz moja kolej ditta 20.12.15, 09:51 Czy ja Ci móię Uwierzu w co masz wierzyć i co jest warte Twoje coś tam?Lubisz to robić,to mieć i Twoja to sprawa byle byś nie postępował źle a jak to wiesz,są wartości moralne takie jak religijne.Mozes spisał je na kamieniach by ludzie przeczytali bo słowo pisane lepiej zapamietać i już.Ktos mu je dyktował?Może i tak.Ktoś mądry.może jego ojciec .A kto był ojcem Mojrzesza?Nie wiem ale zaraz zobaczę. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Teraz moja kolej ditta 20.12.15, 09:56 pl.wikipedia.org/wiki/Moj%C5%BCesz No faktycznie można tak czytać i czytać z zaciekawieniem,ale zapamiętać trudno. Udowodnienie. Moja matka ma rację. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Teraz moja kolej ditta 20.12.15, 10:01 Twoja matka ma rację? To znaczy ty glupia jestes? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Teraz moja kolej ditta 20.12.15, 10:06 www.youtube.com/watch?v=6xckBwPdo1c&list=RD6xckBwPdo1c&spfreload=10 dla mojej Kaśki Kariatydy Odpowiedz Link
ditta12 Re: Teraz moja kolej ditta 20.12.15, 10:08 Papuszka-tak się słyszy A jest chyba babuszka czyli babcia,babunia,jak nalewka babubuni czy inne przysmaki ale miało nie być o żarciu to nie wiem o czym przede święty ka mówiła moja babcia. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Teraz moja kolej ditta 20.12.15, 10:08 Teraz Twoja kolej Uwierzu.Idę na kawę Odpowiedz Link