sivasec 03.07.01, 15:42 Nie ma??? No chyba nie, bo sie nie udzielają. Jest jedna Ania i chwała jej za to ale z poza miasta, a w Wałbrzychu nic. Miasto bez kobiet jest smutne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: W Wałbrzychu nie ma kobiet IP: 10.3.1.* / *.acn.pl 04.07.01, 10:19 nie narzekaj tak tylko wciagnij jakies kolezanki do sieci :))) i od razu zrobi sie weselej ;) ja tez nie od razu zaczelam stukac. Najpierw caly rok obserwowalam i dopiero pozniej zdecydowalam sie sprobowac - i tak mi juz zostalo od ponad 4 latek :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: W Wałbrzychu nie ma kobiet IP: 10.3.1.* / *.acn.pl 04.07.01, 10:20 sorry powinno byc ponad 4 latka :) dbajmy o poprawna polszczyzne Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: W Wałbrzychu nie ma kobiet 04.07.01, 10:26 A myslisz ze nie probowalem. Namawiam i namawiam, niedlugo powiedza ze upierdliwy jestem. Albo wszystkie wielkiego lenia maja albo sie tego boja??? Mam nadzieje ze jakas sie zdecyduje niedlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: W Wałbrzychu nie ma kobiet IP: 10.3.1.* / *.acn.pl 04.07.01, 14:46 no powiedz jak mozna przy facecie pokazac ze sie na czyms nie zna ? heh ciezko bedzie - ale moze zacznij lepiej kolezanki oswajac z ircem Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olin Re: W Wałbrzychu nie ma kobiet IP: *.satkabel.com.pl 04.07.01, 15:05 Swoja droga niestety prawda jest taka, ze z inetu wciaz korzysta wiecej mezczyzn, niz kobiet. A do tego, z tego co widze, wiekszocsc kobietywoli roznego rodzaju chaty i IRCe, nie statyczne fora. :) I juz. A Ania oczywiscie jest wyjatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Aniu nie opuszczaj nas 04.07.01, 15:24 Jestes jedyna kobieta na FORUM ktora nie boi sie internetu i pisac z nami. Wiec niech tak będzie jak najdluzej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Aniu nie opuszczaj nas IP: 10.3.1.* / *.acn.pl 05.07.01, 11:23 Bede bede z wami jak tylko dlugo bede miala dostep do sieci. Za 2 tyg sie przeprowadzam a o ile mi wiadomo tam jeszcze nie ma mozliwosci podlaczenia ... no coz bede walczyc zeby bylo. Wiec jesli zamilkne na dlugo to nie miejcie do mnie zalu - bedziecie wiedziec ze nie mam dostepu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Aniu nie opuszczaj nas 05.07.01, 11:46 Tzn ze bedziesz niedostepna - ok hehe Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec A kobiet wciąż brakuje 12.07.01, 14:30 Dyskusje w meskim gronie tez sa niczego sobie ale przydało by sie wiecej kobiełek bo podobno kobieta łagodzi obyczaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: A kobiet wciąż brakuje IP: *.wsisiz.edu.pl 12.07.01, 14:49 Lagodzi obyczje ale tez ma czasami chumory.Jednak zle jest bez nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: A kobiet wciąż brakuje IP: *.pl 12.07.01, 22:07 co kochani juz steskniliscie sie za mna ? :))))))))))))) jak milo :)))))))) no dobra moi drodzy - co tam ciekawego robia z Ksiazem i podziemnym miastem w Gluszycy -Walim moze narzucicie jakis mily temacik ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: A kobiet wciąż brakuje IP: *.wsisiz.edu.pl 13.07.01, 11:23 Gość portalu: Ania napisał(a): co kochani juz steskniliscie sie za mna ? :))))))))))))) jak milo :)))))))) Pozdrawiam Bylo teskno ale jakos szlo do przodu.Widze,ze zmienilas adresik pewnie juz po przeprowadzce. Rowniez pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: W Wałbrzychu nie ma kobiet IP: *.proxy.aol.com 24.09.01, 07:09 Chociaz nazywaja mnie Aleks - jestem Aleksandra. W moim gronie wszystkie moje znajome uzywaja komputery. Prawda jest, ze niechetnie wypowiadaja sie publicznie. Moze z nadmiaru prac i obowiazkow domowych. Powodzenia , Panowie... Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: W Wałbrzychu nie ma kobiet 24.09.01, 10:21 Witamy Pania w naszym grobie - mam nadzieje, ze zostaniesz z nami na dluzej i mimo odleglosci bedzie mam sie milo rozmawialo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olin Re: W Wałbrzychu nie ma kobiet IP: *.satkabel.com.pl 24.09.01, 10:56 sivasec napisał(a): > Witamy Pania w naszym grobie W czym witamy? W groBie???? Ha haha. :)) W kazdym razie, rzecz jasna - witamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sivasec Re: W Wałbrzychu nie ma kobiet IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.01, 12:21 O kurde ale chochlik sie wdarl :-)))))))))) No i Olina nareszcie witamy w GRO (B)NIE. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: W Wałbrzychu nie ma kobiet IP: *.wsisiz.edu.pl 24.09.01, 13:57 Widze,ze niedlugo bedzie coraz wiecej bialoglowych,bedzie hossa po czasach zastoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: W Wałbrzychu nie ma kobiet IP: *.acn.waw.pl 24.09.01, 16:47 Witam przynajmniej nie bede tu jedyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: W Wałbrzychu nie ma kobiet 24.09.01, 16:58 Moze Aniu masz jeszcze jakies fajne kolezanki??? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: W Wałbrzychu nie ma kobiet IP: *.proxy.aol.com 24.09.01, 18:33 Dziekuje za to hojne przyjecie ! Walbrzych opuscilam w 1972 roku. Czytajac wiadomosci o Walbrzychu i "zwiedzajac" walbrzyskie strony, widze duzo zmian - i to nie tylko politycznych. "Wolne" slowo sie liczy w demokracji i wszyscy maja wplyw na przyszlosc. Gratuluje Wam mozliwosci wolnego myslenia. W "mojej" Polsce to bylo nielegalne. Tesknie przes te prawie 30 lat za Walbrzychem, jego okolicami, ludzmi... Chetnie bede brala udzial w tym Forum. Jest na wyzszym poziomie, niz wiele innych i blizkie mojemu sercu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś