30.12.15, 00:17
Oglądam te ich wojny ale najlepsza posłanka i jej wypowiedź była z parti Kukiza mam wrażenie że w tej partii są wszyscy wiecznie zjarani marychą,odwalila teraz przemówienie takie ze wybuchłem śmiechem niekontrolowanym.Nie wiem już kurwa czy ta partia Kukiza jest normalna,czy oni wierzą w to co pierdola hehehe albo ostro ćpaja albo zjarani bo jak można słuchać tak oderwanych od rzeczywistości bzdur.Równie dobrze mogą wyjść na podium i czytać bajkę o królewnie śnieżyce jak już mają mieć dojazd to z grubej rury hahaha
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Sejm 30.12.15, 02:41
      youtu.be/fcz7klh-qdI
    • ditta12 Re: Sejm 30.12.15, 04:35
      O czym było to przemówienie posłanki z partii Kukiza Uwierzu?Możesz mi streścić krótko?Co w nim było śmiesznego?Bo nie oglądam TV.
      • uwierz_w_to Re: Sejm 30.12.15, 04:50
        Mowiła o nowej budowie medii temat szerszy byl zreszta,to co ja dokladnie juz kiedys pisalem ze niema medii jest manipulacja ale to temat szerszy bo nie tylko polityczna ale ta manupulacja juz siega wszystkich dziedzin,pierdola nam kocopoly w telewizorach.Zamiast cos pozytecznego powiedziec chociazby takiemu pisowi ze Bog nas nie stworzyl i niema diabla i aniolkow ze mocno w nas ingerowaly inne cywilizacje to puszczaja jakis pojebany szpital na TVN nue wiem kto to oglada przeciez ale chyba to pojebane spoleczenstwo tylko takie pojebane rzeczy moze ogladacsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka