14.01.16, 17:20
F20 pisze:
Moja psychoza jest zgoła odmienna niż to twierdzi karunek. A mianowicie czy z lodówki może wyliźć zaraza i zarazić cały świat oraz czy moje alter ego mogę napisać przez duże JA zamiast przez małe je.
JA i moja firma "Assylum" chciałbym zaproponować moi udział w badaniach nad ksobnymi jako królika poświęcającego się dla ludzkości. W ten o to sposób nikomu nie przydatne życie można zamienić w poświęcenie dla ludzkości i mieć satysfakcję, że zrobiło się coś dla ludzkości. Oczywiście życie moi musiało by zostać podporządkowane badaniu. Mocno moi się ograniczy żeby nie szukała szczęścia gdzieś na świecie i nie prysnęła musi być przy badaniach jako materiał. Żeby miała zajęcie będzie stęplować bite osiem godzin znaczki na poczcie. Kiedy ją zacznie świat przyciągać i będzie jej się wydawało, że ma np. zamiłowanie do tworzenia ogrodów i jest w tym dobra wybiję jej chore ambicję z głowy i po nastawiam tak żeby skupiała się na swojej robocie stęplowania znaczków, aby szef do niej nie miał pretensji.
Zarżnę jej życie nerwami, a właściwie ją, a życie samo się posypie tak że jej będzie odbijać ale będzie mieć satysfakcję, że oddała swoje życie dla ludzkości. Na koniec kiedy będzie już wyrzymana dostrzętnie zasponsoruje jej zasponosoruje jej łóżko w zakładzie dla obłąkanych oczywiście dopiero po weryfikacji przez komisję bo JA i moja firma "ASSYLUM" oszustów nie znisie. Oczywiście odbierze się jej ręcinę na którą sobie zapracowała stęplując pół życia znaczki na poczcie w zamian za łóżeczko na 15 osobowej sali i dlatego też żeby się nie czuła jak darmozjad. Ograniczy jej się dostęp do wolnych mediów oraz nie da jej się telefonu. Jedynie pozostawi jej się możliwość klikania na evot.
Badanie nad ksobnymi będzie przebiegać w następujący sposób przeczyta moją psychozę o lodówce, a następnie ją coś tak wkpiiiii rozdrażni, że będzie dostawać szału od tego i nie będzie umiała wytrzymać z własnymi nerwami, które ją oczywiście doprowadzają do paranoi, a JA jej w poje, że rozdrażniła się pod wpływem urojenia ksobnego. W rezultacie odkryjemy JA i moja firma ASSYLUM prawdziwe sedno niedoścignionych urojeń ksobnych a mianowicie czy roją się ksobne od tego że człowieka coś nieprzeciętnie silnie i w nieprzeciętny sposób w kur... czy może ją coś tak nie przeciętnie wku... bo sobie coś uroiła i sobie pod wpływem tego się rozdrażniła lub przeczyta psychozę o lodówcę do tego ją coś tak nieprzeciętnie i niezależnie od treści przeczytanej rozsierdzi poczym będzie chciała bić po pysku jakiegoś tępego drania i kłócić się z nim jakby jej nawciskał bzdur na temat jej zaburzeń i powodów irytacji co zapamięta na długo. Po latach kiedy z jakiś durnych publikacji przeczyta co to są ksobne i popadnie w kolejną psychozę to ją naturalnie poprostuje uświadomię chorobę i po komisji zasponsoruje jej tak jak wcześniej pisałem łóżko w zakładzie dla obłąkanych bo oszustów nie znise zabierając jej oczywiści ręcine żeby nie czuła się jak darmozjad.
Oj Jezusienku jak ja bym chciał dopaść moich urojonych psychiatrów ale zrobię to w piekle. Ostateczne rozwiązanie jest już blisko. Szkoda że moje psychozy musiały polegać na takim kur... drażnieniu że parę razy próbowałem "palnąć sobie w łęp" i jeszcze nie przekroczyłem granicy obłędu naturalnej psychozy.
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: cytuje 14.01.16, 17:30
      Jak sie czyta cos takiego od razu nastruj sie poprawia.Lepiej chyba wziasc tabsa i stac sie swinia.
    • mercury_staff Re: cytuje 14.01.16, 17:31
      Moze nazwa powinna byc inna znieczulacze.
    • mercury_staff Re: cytuje 14.01.16, 17:34
      Nie tyczy sie mnie ale jak bym widzial wszystko pozytywnie to bym chyba faktycznie chory byl
      • ditta12 Re: cytuje 14.01.16, 19:44
        Napisałąm w środku przez pomyłkę ale jeszcze raz Ci napiszę że Twa stara ksobna mocno,mam na my śli żonę
    • ditta12 Re: cytuje 14.01.16, 19:43
      Ty Uwierzu nie ksobny bo Ty nie bierzesz do siebie jak ja cóś powiem Ci przez telefona czy napiszę.Twoja stara ksobna mocno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka