Dodaj do ulubionych

Kocham kogoś

09.03.16, 01:13
Tak kocham że wystarczy mi że się na nią patrzę,gdyby usiadła przede mną też godzinami mógł bym się patrzyć w jej oczy i na nią bez słów,a gdyby chciała się zabić zabił bym się z nią.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 09.03.16, 01:31
      Pomóżcie mi za jeden jedyny dzień z nią oddam swoje serce.Nie mam odwagi jej tego napisać ani powiedzieć.
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 09.03.16, 06:44
      Minęły wieki a my tak ja w przyrodzie,rodzą się królowie,królowe,żołnierze,robotnicysmile
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 09.03.16, 06:45
      Tylko systemy się zmieniająsmile
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 09.03.16, 06:57
      I nigdy nie wiemy kim nasze dziecko i jaki człowiek z niego wyrośnie.
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 09.03.16, 11:46
      Nie mam do niej szans ale pomarzyć można smile
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 09.03.16, 15:47
      Nawet jak człowiek jest na skraju wyczerpania i w sytuacji bez wyjścia lub oboje to co może pomóc w takiej sytuacji? dwie rzeczy kiedy jego kobieta go ucałuje i powie proszę kochaniesmile
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 09.03.16, 21:26
      Zmarnowałem tyle lat życia chorując na schizofrenię i będąc ślepym na wszystko.Kiedy wygrałem z schizofrenią i zrozumiałem kim jest Bóg i kim my jesteśmy,ręce mi opadły patrząc na nasz świat.Jestem maksymalnie nieszczęśliwy,nie śpię już któryś dzień z kolei,Tęsknię za prawdziwą miłością za kobietą która czuje to co ja,ale one wszystkie śpią,pierwsza żona mnie zdradzała a drugiej nie kochałem.Siedzę zamknięty w pokoju a rodzice mi każą brać tabletki bo dla nich jest to nienormalne że nie śpię i nie jem tak jak oni.Uważają że skoro wszyscy śpią a ja nie to ja jestem chory,no ręce opadają po prostu.Do pracy obecnej nie pójdę tam Ci ludzie też śpią.Umrę w tym pokoju.
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 09.03.16, 21:44
      Duszę się tym miastem,patrząc na tych ludzi spieszących się gdzieś,patrzących wciąż na zegarki,zadowalających się jakimś pseudo parkiem z kałużą w środku,stosy plastikowych butelek,pustych flaszek i puszek.Stojących na tych przystankach autobusowych lub na światłach i czekających aż samochody się zatrzymają.Jak ma tak wyglądać moje życie to chcę w tym pokoju umrzeć bo po co mam żyć i się z nimi męczyć.Ładne budynki a ludzie schludnie poubierani z brudnymi duszami,chwilowe uśmiechy.Te kobiety są okropne...kiedy zobaczę kobietę prawdziwą to ją od razu poznam,do tej pory takiej w tym mieście jeszcze nie było.
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 10.03.16, 02:38
      Pójdę do tej pracy na złość tym wszystkim pajacom i debilom,skurwielom i kutasom i głupim sukom.
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 10.03.16, 02:41
      Klasa średnia no kurwa jak słucham w telewizji to mi się nuż w kieszeni otwiera,banda debili i tyle!.
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 10.03.16, 02:42
      ,,nóż" bo jeszcze jakiś chuj się oburzy.I będzie się kurwa dowartościowywała.
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 10.03.16, 03:06
      Większość tego buractwa nic nie widzi i nie rozumie kompletnie nic.
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 10.03.16, 07:55
      Film Wajdy Body Ciało przedstawia patologię naszego społeczeństwa zrzygać się można to oglądając.
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 10.03.16, 08:01
      Major Sucharski był całkiem zdrowy chcąc poddać Westerplatte to chorzy byli Ci co chcieli bronić za wszelką cenę wiedząc że te posiłki nie dotrą.
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 10.03.16, 08:17
      Nic nie dzieje się bez przypadku nawet ten świat nie jest budowany przypadkowo,na całym świecie jest to samo.
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 10.03.16, 08:18
      Większość z Was to delikatnie ujmując Debile,i przepraszając Boga za te słowa.
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 10.03.16, 10:59
      Polska kochana taka że w tym kraju wyrwać coś na stopa graniczy z cudem jak zdobycie Mont Everestusmile
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 10.03.16, 11:07
      Polak jest dobry do roboty bo do myślenia się nie nadaje wszyscy którzy myślą,wypierdalaja z tego kraju,wola pracować na zachodzie.
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 10.03.16, 11:12
      eszmera pilnuj mnie wrazie co będę wolał smile
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 10.03.16, 11:30
      Modlicie się do Jezusa A sami byście to ukrzyzowali.
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 10.03.16, 11:55
      Nie myślcie tylko że się poddam hahaha co najwyżej iść nie będę mógł i wkurwia mnie jeszcze palec i nogi ten paznokieć jeszcze dziś mi zejdziewink
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 10.03.16, 12:38
      normalnie mam beke z tych ludzi hahaha.
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 10.03.16, 14:17
      idę eszmeraldo do tej cholernej Łodzi,Tak mi coś serducho podpowiada.Proszę Cię odbierz mnie z tamtad.
    • uwierz_w_to Re: Kocham kogoś 10.03.16, 16:10
      Odwrót smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka