dragon2016 28.03.19, 11:45 Jak myślisz, dasz radę bez prochów, ja sam tego nie wiem ale raczej na pewno tak , z tym że potrzebuje czasu dekoduję i szufladkuje sobie wszystko po mału. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbra25 Re: Barbara 29.03.19, 09:01 Przez pewien czas dawałam radę ale co się wtedy działo nie pytaj lepiej. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Barbara 29.03.19, 10:11 Wiem rozumiem, to problem ludzi inteligentnych z tym że można ich podzielić na dwie grupy. Tak jak mamy dwie strony, czarną i białą niestety. Problemem naszym jest to że zbyt wiele rozumiemy i wiemy ,posiadamy świadomość I z niej korzystamy. Moim problemem było by obecnie być może popadniecie w głębszą depresję gdybym odstawił, chociaż teraz już nie wiem sam ,biorę 100mg ketrolu i nie czuje tego żebym coś wogole brał, w dawce 200 mg na dobę. Barbaro że już nie wkrecasz się na obroty i nie grożą Ci psychozy. Gdyby nie zgenderyzowany system razem z całością nie mieli byśmy problemu chociaż wydaje mi się że niektórzy ludzie żyją jak by nieświadomie, tak jak ja żyłem przez wiele lat,moi rodzice do tej pory są nie świadomi oboje. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Barbara 29.03.19, 10:16 Mi psychoza paranoidalna nie grozi,pomimo tego że jestem w fatalnym położeniu pod każdym względem, prędzej mogę mieć po prostu większe doły psychiczne,ale nic na to nie poradzę że przez chorobę zniszczyłem sobie życie a teraz jak o tym wszystkim myślę to wziąść tylko siąść i płakać. Odpowiedz Link
barbra25 Re: Barbara 29.03.19, 10:20 dragon2016 napisał: > Wiem rozumiem, to problem ludzi inteligentnych z tym że można ich podzielić na > dwie grupy. Tak jak mamy dwie strony, czarną i białą niestety. Dobro - zło. Czarne - białe. Plus - minus. Dwa bieguny? A po środku - co? Nic? Odpowiedz Link
barbra25 Re: Barbara 29.03.19, 10:31 A inne kolory? Turkusowy taki dajmy na to. Albo biało- czerwony jeśli w Twoim guscie bardziej. Odpowiedz Link
dragon2016 Re: Barbara 29.03.19, 10:38 Biało czerwony jest w moim guście bardziej. Turkusowy no cóż ,mamy całą gamę ich. Odpowiedz Link