dragon2016
19.04.19, 07:41
Opowiem wam numer taki że caly pion na wszystkich szczeblach ocipiał telefony ,warszawa gdansk a Dragon sobie przyszedł do pracy i mialem wtedy psychoze nie dość ze cyrki ze smartfonem bo mi pokazywal inną datę i nie tylko ,dni mi sie pomylily to ogólnie komputer też się zablokował otwieralem bramkę awaryjnie bo ktoś sobie myszką zdalnie wariował w tym komputerze.Wchodzę do pierwszego pomieszczenia w ktorym nigdy nie bylem i wiszą dwie elektoniczne skrzynki, jakies diody swieca i mrogają parę i wyłączniki.Patrze na jedną i druga i z automatu podchodzę do jednej i coś tam przelączylem kurde teraz nie pamietam co chcialem osiagnac ale wyszedlem na zewnatrz i była zgniatrarka , maszyna do zgniatania smieci ktorej nigdy nie obslugiwalem no to cia ch dwa ruchy i maszyna zablokowana.Narobilem w pracy takiego bigosu że telefony napierdalaly jeden za drugim , jeden do warszawy warszawa do gdanska a ja spokojnie wyszedlem sobie na zewnątrz i obserwoealem sytuację jak ci tam wszyscy ocipieli i nie wiedzieli co się dzieje.To teraz jest smieszne ale wtedy wcale nie było,ja się makabrycznie czółem i pamiętam w duchu wypowiedziałem pewne słowa ale nie powiem jakie, z tym że miałem wtedy dosyć tak że nie da się tego opisać, jak powiedziałem to słowa to odpuściło.