23.07.14, 19:48
Jak Wasze dzieci spędzają wakacje? Moje dziecko ogólnie lubi spędzać czas w domu przed komputerem i myślę, że nie miałby nic przeciwko tem gdyby tak wyglądała część wakacji, ale dzięki temu że ma kochających dzidków połowę wakacji spędzi u nich (w małym miasteczku z orlikiem pod nosem i w na wsi gdzie mają namiastkę ulubionych "Bullerbyn"), poza tym 10 dni na obozie i resztę z nami.
Obserwuj wątek
    • salma75 Re: wakacje 23.07.14, 20:37
      2 pierwsze tygodnie u jednej babci - na głębokiej wsi, z kurami, wielkim sadem i dziadkiem wędkarzem, 2 kolejne tygodnie u prababci nad morzem, następnie 2 tygodnie na obozie sportowym, potem tydzień u drugiej babci i 2 tygodnie znowu u prababci nad morzem. Zakończenie z przytupem - spływ kajakowy w Borach Tucholskich. Komputera w zasadzie młoda nie ma kiedy używać, co bardzo mnie cieszy ;). Pozdrawiam!
      • agni71 Re: wakacje 03.08.14, 14:12
        moje sobie lubią poleniuchowac w domu, więc taki maraton z jednego miejsca na drugie odpada...

Byliśmy 2 tygodnie rodzinnie w Toskanii, teraz trochę w domu (przyznaję, głównie Minecraft na tapecie) i na tydzień z ciocią, młodszym kuzynem i dziadkami nad polskie morze. Później już pewnie w domu, chyba, że jeszcze babcia zaprosi na tydzień do siebie.

W domu mają basen w ogrodzie, z którego korzystają (przed chwilą wyszły :-), i jeżdzimy na wycieczki rowerowe. Byłyśmy raz w kinie i jeszcze pójdziemy, jesli będą grali coś ciekawego.

Może namówimy męża na całodniowy wyjazd na jakiś większy basen, np. w Mszczonowie jest fajny z wodą termalną...
    • balladyna22 Re: wakacje 13.08.14, 16:26
      2 tygodnie leniuchowania nad polskim morzem z całą rodzinką. 2 tygodnie na południu kraju, góry i zwiedzanie ze mną i starszymi siostrami. Poza tym w domu, staram się wyciągać do kina, na basen, na zakupy, ale głównie córka zajmuje się poszerzaniem zainteresowań, czyli książki i internet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka