najeeli 23.01.14, 22:44 pobawmy się w liste przebojów dawajcie swoje ulubione piosenki aktualnie i te co lubiłyscie przed laty tylko sie nie wstydzic zaczynam za bardzo szczenięcych lat Biełyje rozy Jurij Shatunov - Bielyje rozy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 23.01.14, 22:53 Z 13 lat miałam: George Gershwin - Rhapsody in Blue Potem bardziej taki klimat: Group ?Queen? - ?The show must go on? [;official video]; A potem: Illusion - Nóż Odpowiedz Link
dlania Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 23.01.14, 23:38 O, soviet disco Nie mam swoich przebojów, gust mi sie zmienia cały czas, co chwila cos odkrywam (aczkolwiek rzadziej niż kiedyś). Z disco to mnie długo prześladowało wspomnienie tej piosenki, az kiedys po wpisaniu coś a la "carry on play melody fantasy" wyszukiwarka dala radę Uwaga, wokalistka długo się rozkręca, mozna przewinąć na 1:20 do refrenu Rose "Magic Carillion" A tę piosenke kiedyś ktos mi nagrał na kasetę (były takie "firmy", wysyłało sie do nich kasety, a oni odsyłali nagrane), po kilkunastu latach dopiero, dzieki youtubowie, znalazłam wykonawcę. 16 Horsepower - Black Soul Choir I jeszcze, z pięknego filmu Eddie Vedder - Long Nights Odpowiedz Link
czarny_dol Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 26.01.14, 07:54 Olinka... George Gershwin - Rhapsody in Blue to utwór z 1924 roku... rozumiem, że 13 lat miałaś jak to pierwszy raz usłyszałaś, a nie gdy to powstało...?? Odpowiedz Link
esofik Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 23.01.14, 23:33 omg! dużo tego czas liceum Sinéad O Connor - Sacrifice czas studiów pokochałam soundtrack z Natural Born Killers i Leonarda Cohena Natural Born Killers Soundtrack (Waiting for the Miracle) i jeszcze w międzyczasie różne kawałki Odpowiedz Link
esofik Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 23.01.14, 23:53 a współcześnie Mumford & Sons - I Will Wait Of Monsters and Men - Little Talks i jeszcze Wake Me Up - Avicii, ale śpiewane w Gaeilge czyli po irlandzku bardzo pozytywna wersja Avicii Vs Lurgan - "Wake Me Up" as Gaeilge i jeszcze ze starszych REO Speedwagon - Take It On The Run Odpowiedz Link
esofik Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 24.01.14, 00:14 i mój hicior nad hiciory Right Said Fred - I`m Too Sexy (The Original) Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 24.01.14, 01:23 Ze starych kawałków, to prawie wsio Kombi/Kombii i Lady Pank. A teraz to- stale i niezmiennie. www.youtube.com/v/1y6smkh6c-0 Odpowiedz Link
arwena_11 Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 24.01.14, 08:37 Nie umiem wklejać, ale z czasów podstawówki, aż wstyd się przyznać chyba wszystko Modern Talking np. www.youtube.com/watch?v=eNvUS-6PTbs I Europe Carry i The final countdown Potem to Metalika a ukochane utwory to One z And Justice for All no i „Enter Sandman”, „The Unforgiven”, „Nothing Else Matters”, „Wherever I May Roam” i „Sad But True z ostatniego jak dla mnie albumu. Poza tym uwielbiałam November rain G'n'R, z polskich to Autobiografia Perfectu, Jolka Jolka Budki Suflera i wiele innych Odpowiedz Link
najeeli Kombi 05.02.14, 17:15 Kombi - Słodkiego miłego życia Kombi - Black and white Kombi - Kochać Cię za późno (HD) Kombi - Nietykalni Kombi - Nasze randez vous Odpowiedz Link
rebelka1986 Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 24.01.14, 08:35 Mój mąż twierdzi, że jestem niedorozwinięta muzycznie i ja się z poniekąd zgadzam, bo wśród moich idoli nie ma jakichś wielkich twórców Owszem, lubię czasem Queen, Genesis czy stareńki Perfekt, ale zasadniczo jestem z pokolenia Spice Girls Ostatnio moim sercem zawładnęła Lana Del Rey, kocham ją po prostu www.youtube.com/watch?v=oD2XV_Ri800 Odpowiedz Link
motylka34 Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 24.01.14, 10:41 Z tel nie wkleje linkow ale moje the best to Dire Straits Brothers in Arms i Unforgiven Metalliki. Normalnie odplywam jak slysze i pewnie do topu zaliczam Jeremy Pearl Jam, Only yoy Presleya i Frozen Madonny. Pozniej dam linki do posluchania Odpowiedz Link
totorotot Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 24.01.14, 10:46 Guns N' Roses - Don't Cry Odpowiedz Link
pszczolaasia tak z pamieci;) 24.01.14, 15:01 wczoraj: Oddział Zamknięty - Ten Wasz Świat TWOJA LORELEI - KAPITAN NEMO Maanam - Raz-dwa-raz-dwa (1983) Dwa Plus Jeden - "Requiem dla samej siebie" Budka Suflera - Nie wierz nigdy kobiecie budki zreszta wszystko. polska scena muzyczna byla w tamtym okresie zajebista. Dire Straits - Romeo and Juliet HD i wsyztsko wszystko diresow Billy Idol - Rebel Yell Midnight Oil - Beds Are Burning PINK FLOYD - Learning To Fly (original video) wszystko wszystko ich: Led Zeppelin - Since I've Been Loving You (Studio Version - Best Quality) a ta plyte kocham kocham kocham do dzis Led Zeppelin - D'Yer Mak'er z tkz. nurtu discko Kajagoogoo - Too Shy Nena- 99luft Balons Blondie - Heart of Glass 1979 Video TopPop stereo widescreen Wham! - The Edge of Heaven a teraz...no duzo tego Odpowiedz Link
grave_digger Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 24.01.14, 16:42 Jak miałam 3 lata śpiewałam tę piosenkę BAJM - Żal prostych słów Odpowiedz Link
grave_digger Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 24.01.14, 16:43 3 lata później już kochałam Kombi Kombi - Słodkiego miłego życia Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 24.01.14, 22:41 Izabela Trojanowska / Jestem twoim grzechem Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 24.01.14, 22:50 KULT - Brooklyńska rada żydów [;OFFICIAL VIDEO]; KULT - Gdy nie ma dzieci [;OFFICIAL VIDEO]; Armia - Niezwyciężony Perfect - Co Się Stało z Magdą K Traveling Wilburys - Handle With Care KULT - Dziewczyna bez zęba na przedzie [;OFFICIAL VIDEO]; Elo-Xanadu Odpowiedz Link
annabetka Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 26.01.14, 06:03 Miałam 12-13 lat???? www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw Odpowiedz Link
annabetka Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 26.01.14, 06:11 No i to jakże mogłam zapomnieć www.youtube.com/watch?v=0Jy4tMySp5o Odpowiedz Link
najeeli Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 27.01.14, 09:48 dyskoteki w podstawówce Top One - Miła Moja Top One - Miła Moja Bajm - Józek, nie daruję Ci tej nocy (1983) HQ!!! Odpowiedz Link
najeeli Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 28.01.14, 00:56 lambada Kaoma - The Lambada ORIGINAL Music Video Clip (Llorando Se Fue) 1989 OFFICIAL Odpowiedz Link
najeeli Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 28.01.14, 01:02 Dalida DALIDA Love in Portofino Odpowiedz Link
najeeli Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 28.01.14, 01:08 Madonna La Isla Bonita Madonna - La Isla Bonita [;Official Music Video]; Modern Talking You're my heart, you're my soul Modern Talking - You're My Heart, You're My Soul Europe The Final Countdown Europe - The Final Countdown Boney M Rasputin Boney M - Rasputin Michael Jackson Smooth Criminal Michael Jackson: Smooth Criminal ~ Moonwalker Version [;Bluray]; Odpowiedz Link
najeeli Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 28.01.14, 01:12 Mc Hammer MC Hammer - U Can't Touch This Spice Girls Spice Girls - Wannabe Aqua Aqua - Barbie Girl Backstreet boys Backstreet Boys - Everybody (Backstreet's Back) New kids on the block New Kids On The Block - Tonight Odpowiedz Link
najeeli Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 28.01.14, 01:25 Bon Jovi Bon Jovi - Bed Of Roses Metallica Metallica - Nothing Else Matters (official video clip) Guns'n'roses Guns N' Roses - November Rain Nirvana Nirvana - Smells Like Teen Spirit R.E.M. R.E.M. - Everybody Hurts (Official Music Video) Sinead O'Connor Sinéad O'Connor - Nothing Compares 2U Odpowiedz Link
margotka28 Re: Wolna lista przebojów wszwchczasów 28.01.14, 10:23 Z pewnością Europe - Final Countdown Queen - wszystko Depeche Mode wszystko The Cure - wszystko Pearl Jam wszystko Pink Floyd - The Wall Nirvana wszystko Red Hot - wszystko INXs - wszystko Genesis Michael Jarre - souvenir of china Jackson - różnie w zależności od nastroju Billy Idol Iron Maiden Bon Jovi Chumbawumba Alice in Chains Perfect Lady Punk Kult Maanam Renata Przemyk oczywiście Guns'n' roses A the best - Scorpions jak miałam 7-10 lat Nie mam ulubionej piosenki, a tych wykonawców mogę słuchać non stop Odpowiedz Link
najeeli samba de janeiro Bellini 04.02.14, 21:27 Bellini - Samba de Janeiro (videoclip) Odpowiedz Link
najeeli Lou Bega Mambo nr 5 04.02.14, 21:30 Lou Bega - Mambo No. 5 (Official Music Video HQ) Odpowiedz Link
najeeli Bob Dylan 04.02.14, 22:18 Mr. Tambourine Man (Live at the Newport Folk Festival. 1964) Odpowiedz Link
najeeli Berlin 04.02.14, 22:35 Berlin - Take My Breathe Away theme from Top Gun with Lyrics Odpowiedz Link
najeeli Andrzej Zaucha 05.02.14, 22:10 Andrzej Zaucha - Czarny Alibaba (TVP) Opole '87 Odpowiedz Link
najeeli Bułat Okudżawa 05.02.14, 22:13 Pożegnanie z Polską. (Agnieszka) - Bułat Okudżawa Odpowiedz Link
najeeli Czerwone Gitary 05.02.14, 22:21 Czerwone gitary - Niebo z moich stron Czerwone Gitary - Biały krzyż Czerwone Gitary - Anna Maria Czerwone Gitary - Takie ładne oczy [;VI KFPP Opole 1968]; Odpowiedz Link
najeeli Ewa Bem 05.02.14, 22:22 Ewa Bem-Moje serce to jest muzyk Ewa Bem - Żyj kolorowo Odpowiedz Link
najeeli Hanna Banaszak 05.02.14, 22:24 W moim magicznym domu - Hanna Banaszak Hanna Banaszak - Nie zabijaj tej Miłości Odpowiedz Link
najeeli Krystyna Prońko 05.02.14, 22:28 K. Pronko - Jestes Lekiem Na Cale Zlo - a great Polish song Krystyna Prońko - Małe tęsknoty - live koncert Odpowiedz Link
najeeli Halina Frackowiak 05.02.14, 22:30 HALINA FRACKOWIAK -Papierowy ksiezyc Halina Frąckowiak - Mały elf Odpowiedz Link
najeeli Irena Jarocka 05.02.14, 22:32 WYMYśLIłAM CIę - IRENA JAROCKA Irena Jarocka - Beatlemania story (1984) HQ Odpowiedz Link
najeeli Zdzisława Sośnicka 05.02.14, 22:33 Zdzisława Sośnicka - Aleja Gwiazd (1987) Show Odpowiedz Link
najeeli Małgorzata Ostrowska 05.02.14, 22:36 Meluzyna Lombard - Szklana pogoda (1983) HQ!!! Odpowiedz Link
najeeli Wanda i Banda 05.02.14, 22:40 Wanda i Banda Hi fi Wanda i Banda - Siedem Życzeń Odpowiedz Link
najeeli Piotr Fronczewski 05.02.14, 22:45 Franek kimono - king bruce lee karate mistrz Odpowiedz Link
annabetka Re: dzięki kochanej Annabetce Yeke Yeke 05.02.14, 23:33 najeeli napisała: > A żem się ześmiała Najeeli tyś moim aniołkiem pilnującym moich wyników egzaminów (nawet jak zawalę to Ci wybaczę) Odpowiedz Link