ciepla.kawa 14.02.14, 20:16 Po pierwsze witajcie. Po drugie zastanawiałam się, gdzie się podziałyście? Po trzecie - dopiero dziś wpadłam na pomysł, żeby Was poszukać. Ale jestem gupia!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: gupia jestem 14.02.14, 20:19 Zajęło ci to 1 m-c, 1 tydzień i 3 dni, czyli wygrywasz medal na najbardziej zakręconą w tym tygodniu A tak poważnie, znaczy, że Twoje prawdziwe życie jest znacznie ciekawsze niż jakieś tam forum Odpowiedz Link
ciepla.kawa Re: gupia jestem 14.02.14, 20:38 E tam, zakręcona nie jestem. A życie - ciekawe nie jest absolutnie. Powiedziałabym raczej, że w czarnej dupie jestem. Odpowiedz Link
mathiola Re: gupia jestem 14.02.14, 20:51 I naprawdę dopiero dziś zauważyłaś, że coś jest nie tak? Odpowiedz Link
dlania Re: gupia jestem 14.02.14, 21:10 mathiola napisała: > I naprawdę dopiero dziś zauważyłaś, że coś jest nie tak? Hi, hi, hi;'-) Może myślala, że u nas akuratnie takie nudy, ze nic nie piszemy Odpowiedz Link
ciepla.kawa Re: gupia jestem 15.02.14, 09:12 dlania napisała: > mathiola napisała: > > > I naprawdę dopiero dziś zauważyłaś, że coś jest nie tak? > > Hi, hi, hi;'-) Może myślala, że u nas akuratnie takie nudy, ze nic nie piszemy; Ha ha, przez chwilę to rozważałam Nie, to przez mój komp, tak błyskawicznie działa, że przez ponad miesiąc nie mogłam się odnaleźć na forum a netu w telefonie nie uznaję. Odpowiedz Link
beata985 Re: gupia jestem 15.02.14, 10:26 a w jaki sposób nas odnalazłaś??? wynajęłaś prywatnego detektywa??? Odpowiedz Link