droga-na-ostroleke 22.02.14, 09:42 Wyszłam nakarmić koty i... Jest cudnie . Zaraz zabieram się za prace porządkowe na dworze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaoskarka18 Re: Wiosna :) 22.02.14, 11:33 U nas dziś dosyć ciepło ale słoneczko się chyba do nas nie przebije, a porządki podwórkowo wiosenne mam już za sobą Odpowiedz Link
olinka20 Re: Wiosna :) 22.02.14, 16:06 U nas dzisiaj z lekka buroponuro, ale w tygodniu słoneczka było az naddto. Licze, ze jutro wyjdzie zza chmur. Ale zimowej kurtki jeszcze nie chowam Odpowiedz Link
kowalowa Re: Wiosna :) 22.02.14, 23:19 u nas też bardzo wiosennie; ogródek nawiozłam końską kupą pograbiłam też trawkę i jest git ) a parę dni temu żurawie przyleciały..czyli zimy juz nie będzie,..olinka, chowaj kurtałkę zimową Odpowiedz Link
esofik Re: Wiosna :) 22.02.14, 23:27 u sąsiadki żonkila już widziałam.. a jakieś żaby skrzek już podobno złożyły.. znaczy się wiosna na całego Odpowiedz Link
solejrolia Re: Wiosna :) 23.02.14, 12:42 ja od jutra zaczynam porządki na zewnątrz. przekopywania, grabienia i cięcia wszelakie. za dużo nie, bo przed nami rozbiórka budynku (takiej tam rudery, nie budynku) to się jeszcze naświni. ale co zrobię, to będzie zrobione. a dzisiejszą niedzielę wykorzystam jeszcze na obijanie się Odpowiedz Link