king_of_rats 03.04.14, 17:35 zupełnie irracjonalnie zauroczyła mnie ta piosenka www.youtube.com/watch?v=JsXQoNvwniI Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: zakochałam się 03.04.14, 18:11 Posłuchałam dwa razy, bo mi się teledysk bardzo podoba, i juz sie do mnie przyczepiła. Taki typ, co to nawet jak sie nie podoba, to i tak sie przyczepia \ Odpowiedz Link
olinka20 Re: zakochałam się 03.04.14, 20:36 Fanką Roguckiego nie jestem ( a wrecz odwrotnie, te krokodyle łzy, brrrr ), ale piosenka fajna, przyjemna dla ucha. I piesy fajne w teledysku Odpowiedz Link
king_of_rats Re: zakochałam się 03.04.14, 20:45 wokalista z Comy- swoją drogą świetny,rockowy głos Odpowiedz Link
grave_digger Re: zakochałam się 03.04.14, 20:50 No dlania, to teraz pojechałaś Masz kilka lat zaległości. Odpowiedz Link
grave_digger Re: zakochałam się 03.04.14, 20:51 Acha, jak Roguckiego lubię, ma świetny głos, jeszcze lepsze texty lecz ohydny wygląd, tak ta piosenka mi nie pasi. Ta gitara jest drażniąca, jak początkującego amatora. Za to nowy Rojek z Beksą do mnie przemówił, jak nigdy Rojka nie trawiłam. Odpowiedz Link
dlania Re: zakochałam się 03.04.14, 20:55 A, to go nie znam Nie mam czasu na słuchanie meinstrimowej muzyki A ten wąs to on ma na powaznie czy dla jaj? Odpowiedz Link
moonshana Re: zakochałam się 03.04.14, 21:01 nie wiem, co to Rogucki tak jak nie wiem co to Coma. znaczy się, on chyba w jakimś szole siedzi i sądzi - taka znajoma gęba. znajoma z niczego... tak jak niejaki Czesław. kurczę, jak zobaczyłam Piekarczyka za stołem to wiedziałam kto zacz. a Roguckich i Czesławów nie kojarzę. Odpowiedz Link
olinka20 Re: zakochałam się 03.04.14, 21:08 Aaaa Dlania i Moon No serio serio Roguckiego nie znac?? W szole to on dopiero teraz działa, tak na codzien w Comie spiewa i gra w filmach ( bo to aktor z wykształcenia) Odpowiedz Link
dlania Re: zakochałam się 03.04.14, 21:14 A w jakim filmie np.? Ale ja ogólnie pamięci do twarzy nie mam. Comy i innych tego typu zespołów nie słucham z założenia - szkoda mi czasu, rili. Odpowiedz Link
dlania Re: zakochałam się 03.04.14, 21:21 Sprawdziłam sobie, filmografia i serialografia zaiste imponując, jaka szkoda, że nie widziałam ani jednej z tych produkcji www.filmweb.pl/person/Piotr+Rogucki-423089 Nie no, nie mam nic do gościa, na pewno nie jest najgorszym chłamem, skoro tak mówicie. A ja się cieszę, bo doszłam wreszcie do takiego etapu, kiedy udaje mi się rzeczywiście ignorowac zalewającą mnie zewsząd popkulturę. A przynajmniej jej częśc. Odpowiedz Link
olinka20 Re: zakochałam się 03.04.14, 21:26 Imponująca faktycznie nie bardzo, bo głownie muzyką sie zajmuje. Sama napisałam wyzej, ze sie zdziwiłam, ze aktorstwo skonczył, bo myslalam, ze to byle grajek Odpowiedz Link
olinka20 Re: zakochałam się 03.04.14, 21:23 Wierze. Ja mam pamiec az za dobra, zapycham bez sensu pamiec takimi pierdołami. Ja go widziałam w Czasie honoru i w filmie o kibolach ( zadny ambitny film, ale miło sie ogladało). Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zakochałam się 04.04.14, 10:51 przestan. skrzydlate swinie byly faaaaaajjjjnnne dobra. ja sie nie bede znecac ani nad dlania ani nad moon ze nie znaja comy ani czeslawa. no mozna przeciez ale na pewno slyszalyscie w radio jakis czas temu spaaadam. po prostu spadammm. Coma - Spadam no kazdy to slyszal no. nie dalo sie tego nie slyszec. dzis piatek i mam dobry dzien piosena fajjjjnnna Odpowiedz Link
dlania Re: zakochałam się 04.04.14, 11:51 Ale, ale, ja Czesia akurat znam, miałam okazję osobiście uściskiwac mu grabę w czasie, kiedy jeszcze prawie nikt o nim nie słyszal (czyli za Tesco Value) Ja cenie i lubię ludzi oryginalnych, nie przepadam natomiast - ale toleruje - za wtórnymi, odtwórczymi kapelami. Odpowiedz Link
dlania Re: zakochałam się 04.04.14, 11:52 A w Trójce tez to leciało? Bo ja tylko trójki słucham, i to tez wybiórczo Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zakochałam się 04.04.14, 12:06 Kaczkowski? środa 12,30 i kasmir? pewnie na LPP3 gdzies tam lecialo w 2004 /2005 roku ... Odpowiedz Link
dlania Re: zakochałam się 04.04.14, 12:23 Niestety nie Mann, Waglewscy, Kolonie francuskie, czasem Ofensywa i the best of the best - Strefa rokendrola wolna od Angola - tyle że ją chuje na noc przesuneli, a to jest najlepsza audycja w trójce! Podobał mi sie kiedyś komentarz pod jakimś tekstem o Trójce: "Ta wasza stacja to gust wypacza, puszczacie jakieś Stingi, Genesisy i inne bzdury, a potem ludzie myślą, że to dobra muzyka" Odpowiedz Link
kolibeer2 Re: zakochałam się 03.04.14, 21:22 no ja cię proszę żeby Roguca nie znać P ( jak będzie mi tak śpiewał, to może moim drugim menżem zostać ) Coma - Leszek Zukowski Coma - Spadam Within Temptation feat. Piotr Rogucki - Whole World Is Watching jak dla mnie jeden z fajniejszych głosów męskich w Polsce -a z najtwishem mmmm Jędza_do_kwadratu Odpowiedz Link
moonshana Re: zakochałam się 03.04.14, 21:29 ale że jako zamiast czy obok teraźniejszego? posłuchałam. mnie Słowacki nie zachwyca. choć Słowacki to mnie akurat zachwyca od dawna. ale ja jestem stara i się nie znam. albo trzeba się wsłuchać oraz wczuć a ja tego nie uczyniwszy. Odpowiedz Link
dlania Re: zakochałam się 03.04.14, 21:34 Dzięki za uświadomienie w porządku jest Nie moja bajka (choć pierwszy zalinkowany kawałek fajny), ale tez nie ten deseń, z którym mi się to kojarzyło (słuchaj, ajajaj) Juz się nie będę krzywić, choc koncert sobie pewnie daruję Mnie od 2 dni zauroczył ten gówniarz (nagrał te płyte jako 18-latek!), słucham go bez przerwy, co on robi z rytmem, z mózgiem, z wszystkim! King Krule - A Lizard State (Official Video) Odpowiedz Link
happ_y Re: zakochałam się 04.04.14, 07:56 > haj, ajajaj) Juz się nie będę krzywić, choc koncert sobie pewnie daruję A właśnie nie powinnaś. Byłam kilka lat temu, jakis zwykły plenerowy występ za całkowitą darmochę, a to co oni wyprawiali na scenie to po prostu masakra. Taki stworzyli klimat, że tego się nie zapomina A Roguca kocham miłością wielką za głos, teksty i poczucie humoru Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zakochałam się 04.04.14, 10:56 no. ja kiedys z mezem pojechalam dla funu na piknik country do mragowa choc tej muzy NIE ZNOSZE..podnosi mi wlosy na karku zasadniczo. a bawilam sie ..zajebiscie tylko rogucki moglby te wasy zgolic Odpowiedz Link
dlania Re: zakochałam się 04.04.14, 12:02 Ja też raz pojechałam na piknik kantry, do Komańczy w Bieszczdach, jako nastolatka. Wróciłam, zadowolona, tato pyta jak było, ja że zajebiście, kapele super itd. Po czym usłyszałam w wiadomościach, że koncert sie nie odbył, bo bus z zespołami miał wypadek i nie dojechał. Tak że wiesz, koncerty to insza inszość Na marginesie - dzisiejsze kantry (alt-country, post-coutry, dark-country) to piękna i bardzo róznorodna muzyka, tylko trzeba pogrzebać. Ja grzebię i bardzo lubię 16 Horsepower - Black Soul Choir GRAVEYARD TRAIN - SCARECROW Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zakochałam się 04.04.14, 12:11 z kantry to ja lubie posluchac (i to dzieki filmowi w duzej mierze dzieki genialnej roli joakima) casha i jego ring of fire a jeszcze lepiej w przerobce acid drinkers ale cashowa muza robi na mnie wrazenie... no robi. ale to wyjatek potwierdzajacy regule. chyba. bo jetem otwarta na wszystkie wrazenia ze strony muzyki. nawet moja 6-0cio letnia coreczka przekonala mnie ze to: Weekend - Jesteś Zajebista - Official Video (2011) jest po prostu mega super Mamo! no. mam nadzieje ze wyrosnie. a na razie musze jadac z nia samochodem sluchac tego, donatan i cleo oraz britney spers i jej ulala ze smerfow wyrosnie. na pewno wyrosnie. musi. Odpowiedz Link
dlania Re: zakochałam się 04.04.14, 12:25 MOja starsza sie dzielnie trzymała do jakiegoś 10 roku zycia. A potem zaczeła cichcem jakies tam Margerity, Bijonse, młodsza dołączyła i teraz juz poszło... masakra. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zakochałam się 04.04.14, 10:58 fajne toto facio wizualnie przypomina mi mlodego toma waitsa. muzycznie tez. i nasza rodzima apteke nie wiem czemu Odpowiedz Link
kama_msz Re: zakochałam się 03.04.14, 23:44 yyyyyyyyy, z nigthwish? a gdzie on z nigthwish śpiewa? ja tu widzę tylko WT Odpowiedz Link
kama_msz Re: zakochałam się 03.04.14, 23:51 a piosenka zacna bardzo (ta z WT nie karmelova), ale ja jestem w WT od lat ślepo zakochana, więc może nieobiektywna. Odpowiedz Link
kolibeer2 Re: zakochałam się 04.04.14, 08:29 no przecież że z Within Temptation , nie wiem skąd mi się nightwixh wytrzasnął Odpowiedz Link
andziulec Re: zakochałam się 04.04.14, 11:02 wypraszam sobie ale cytując ostatni odcinek twd Rogucki jest przeze mnie CLAIMED Odpowiedz Link