Dodaj do ulubionych

zakochałam się

03.04.14, 17:35
zupełnie irracjonalnie zauroczyła mnie ta piosenka
www.youtube.com/watch?v=JsXQoNvwniI
Obserwuj wątek
    • dlania Re: zakochałam się 03.04.14, 18:11
      Posłuchałam dwa razy, bo mi się teledysk bardzo podoba, i juz sie do mnie przyczepiła. Taki typ, co to nawet jak sie nie podoba, to i tak sie przyczepiawink
      \
    • olinka20 Re: zakochałam się 03.04.14, 20:36
      Fanką Roguckiego nie jestem ( a wrecz odwrotnie, te krokodyle łzy, brrrr tongue_out ), ale piosenka fajna, przyjemna dla ucha.
      I piesy fajne w teledysku smile
      • dlania Re: zakochałam się 03.04.14, 20:41
        a kim jest Rogucki?
        • king_of_rats Re: zakochałam się 03.04.14, 20:45
          wokalista z Comy- swoją drogą świetny,rockowy głos
        • grave_digger Re: zakochałam się 03.04.14, 20:50
          No dlania, to teraz pojechałaś tongue_out Masz kilka lat zaległości. tongue_out
          • grave_digger Re: zakochałam się 03.04.14, 20:51
            Acha, jak Roguckiego lubię, ma świetny głos, jeszcze lepsze texty lecz ohydny wygląd, tak ta piosenka mi nie pasi. Ta gitara jest drażniąca, jak początkującego amatora.
            Za to nowy Rojek z Beksą do mnie przemówił, jak nigdy Rojka nie trawiłam.
          • dlania Re: zakochałam się 03.04.14, 20:55
            A, to go nie znamwink Nie mam czasu na słuchanie meinstrimowej muzykiwink
            A ten wąs to on ma na powaznie czy dla jaj?
            • moonshana Re: zakochałam się 03.04.14, 21:01
              nie wiem, co to Rogucki tak jak nie wiem co to Coma. znaczy się, on chyba w jakimś szole siedzi i sądzi - taka znajoma gęba. znajoma z niczego... tak jak niejaki Czesław.
              kurczę, jak zobaczyłam Piekarczyka za stołem to wiedziałam kto zacz. a Roguckich i Czesławów nie kojarzę.
              • olinka20 Re: zakochałam się 03.04.14, 21:08
                Aaaa Dlania i Moon big_grin
                No serio serio Roguckiego nie znac??
                W szole to on dopiero teraz działa, tak na codzien w Comie spiewa i gra w filmach ( bo to aktor z wykształcenia)
                • dlania Re: zakochałam się 03.04.14, 21:14
                  A w jakim filmie np.? Ale ja ogólnie pamięci do twarzy nie mam. Comy i innych tego typu zespołów nie słucham z założenia - szkoda mi czasu, rili.
                  • dlania Re: zakochałam się 03.04.14, 21:21
                    Sprawdziłam sobie, filmografia i serialografia zaiste imponując, jaka szkoda, że nie widziałam ani jednej z tych produkcjiwink
                    www.filmweb.pl/person/Piotr+Rogucki-423089
                    Nie no, nie mam nic do gościa, na pewno nie jest najgorszym chłamem, skoro tak mówicie. A ja się cieszę, bo doszłam wreszcie do takiego etapu, kiedy udaje mi się rzeczywiście ignorowac zalewającą mnie zewsząd popkulturę. A przynajmniej jej częśc.
                    • olinka20 Re: zakochałam się 03.04.14, 21:26
                      Imponująca faktycznie nie bardzo, bo głownie muzyką sie zajmuje.
                      Sama napisałam wyzej, ze sie zdziwiłam, ze aktorstwo skonczył, bo myslalam, ze to byle grajek wink
                  • olinka20 Re: zakochałam się 03.04.14, 21:23
                    Wierze. Ja mam pamiec az za dobra, zapycham bez sensu pamiec takimi pierdołami.
                    Ja go widziałam w Czasie honoru i w filmie o kibolach ( zadny ambitny film, ale miło sie ogladało).
                    • pszczolaasia Re: zakochałam się 04.04.14, 10:51
                      przestan. skrzydlate swinie byly faaaaaajjjjnnnebig_grin
                      dobra. ja sie nie bede znecac ani nad dlania ani nad moon ze nie znaja comy ani czeslawa.
                      no mozna przeciezsmile
                      ale na pewno slyszalyscie w radio jakis czas temu spaaadam. po prostu spadammm.

no kazdy to slyszal no. nie dalo sie tego nie slyszec.
                      dzis piatek i mam dobry dzien
                      smile
                      piosena fajjjjnnnasmile
                      • dlania Re: zakochałam się 04.04.14, 11:51
                        Ale, ale, ja Czesia akurat znam, miałam okazję osobiście uściskiwac mu grabę w czasie, kiedy jeszcze prawie nikt o nim nie słyszal (czyli za Tesco Value)
                        Ja cenie i lubię ludzi oryginalnych, nie przepadam natomiast - ale toleruje - za wtórnymi, odtwórczymi kapelami.
                      • dlania Re: zakochałam się 04.04.14, 11:52
                        A w Trójce tez to leciało? Bo ja tylko trójki słucham, i to tez wybiórczowink
                        • pszczolaasia Re: zakochałam się 04.04.14, 12:06
                          Kaczkowski? środa 12,30 i kasmir?smile
                          pewnie na LPP3 gdzies tam lecialo w 2004 /2005 roku ...
                          • dlania Re: zakochałam się 04.04.14, 12:23
                            Niestety niewink Mann, Waglewscy, Kolonie francuskie, czasem Ofensywa i the best of the best - Strefa rokendrola wolna od Angola - tyle że ją chuje na noc przesuneli, a to jest najlepsza audycja w trójce!

Podobał mi sie kiedyś komentarz pod jakimś tekstem o Trójce: "Ta wasza stacja to gust wypacza, puszczacie jakieś Stingi, Genesisy i inne bzdury, a potem ludzie myślą, że to dobra muzyka"
                • moonshana Re: zakochałam się 03.04.14, 21:29
                  ale że jako zamiast czy obok teraźniejszego?
                  posłuchałam. mnie Słowacki nie zachwyca. choć Słowacki to mnie akurat zachwyca od dawna. ale ja jestem stara i się nie znam. albo trzeba się wsłuchać oraz wczuć a ja tego nie uczyniwszy.
                • dlania Re: zakochałam się 03.04.14, 21:34
                  Dzięki za uświadomienie w porządku jestwink Nie moja bajka (choć pierwszy zalinkowany kawałek fajny), ale tez nie ten deseń, z którym mi się to kojarzyło (słuchaj, ajajaj)wink Juz się nie będę krzywić, choc koncert sobie pewnie darujęwink

Mnie od 2 dni zauroczył ten gówniarz (nagrał te płyte jako 18-latek!), słucham go bez przerwy, co on robi z rytmem, z mózgiem, z wszystkim!
                  • happ_y Re: zakochałam się 04.04.14, 07:56
                    > haj, ajajaj)wink Juz się nie będę krzywić, choc koncert sobie pewnie darujęwink

A właśnie nie powinnaś. Byłam kilka lat temu, jakis zwykły plenerowy występ za całkowitą darmochę, a to co oni wyprawiali na scenie to po prostu masakra. Taki stworzyli klimat, że tego się nie zapomina smile

A Roguca kocham miłością wielką za głos, teksty i poczucie humoru wink
                    • pszczolaasia Re: zakochałam się 04.04.14, 10:56
                      no.
                      ja kiedys z mezem pojechalam dla funu na piknik country do mragowa choc tej muzy NIE ZNOSZE..podnosi mi wlosy na karku zasadniczo. a bawilam sie ..zajebisciesmile
                      tylko rogucki moglby te wasy zgolicsuspicious
                      • dlania Re: zakochałam się 04.04.14, 12:02
                        Ja też raz pojechałam na piknik kantry, do Komańczy w Bieszczdach, jako nastolatka. Wróciłam, zadowolona, tato pyta jak było, ja że zajebiście, kapele super itd. Po czym usłyszałam w wiadomościach, że koncert sie nie odbył, bo bus z zespołami miał wypadek i nie dojechał.
                        Tak że wiesz, koncerty to insza inszośćwink

Na marginesie - dzisiejsze kantry (alt-country, post-coutry, dark-country) to piękna i bardzo róznorodna muzyka, tylko trzeba pogrzebać. Ja grzebię i bardzo lubięwink

• pszczolaasia Re: zakochałam się 04.04.14, 12:11
                          z kantry to ja lubie posluchac (i to dzieki filmowi w duzej mierze dzieki genialnej roli joakima) casha i jego ring of fire a jeszcze lepiej w przerobce acid drinkerswink ale cashowa muza robi na mnie wrazenie... no robi. ale to wyjatek potwierdzajacy regule. chyba. bo jetem otwarta na wszystkie wrazenia ze strony muzyki. nawet moja 6-0cio letnia coreczka przekonala mnie ze to:

jest po prostu mega super Mamo!
                          no. suspicious mam nadzieje ze wyrosnie. a na razie musze jadac z nia samochodem sluchac tego, donatan i cleo oraz britney spers i jej ulala ze smerfowsuspicious
                          wyrosnie. na pewno wyrosnie. musi.
                          • dlania Re: zakochałam się 04.04.14, 12:25
                            MOja starsza sie dzielnie trzymała do jakiegoś 10 roku zycia. A potem zaczeła cichcem jakies tam Margerity, Bijonse, młodsza dołączyła i teraz juz poszło... masakra.
                  • pszczolaasia Re: zakochałam się 04.04.14, 10:58
                    fajne totosmile
                    facio wizualnie przypomina mi mlodego toma waitsa. muzycznie tez. i nasza rodzima apteke nie wiem czemusmile
                • kama_msz Re: zakochałam się 03.04.14, 23:44
                  yyyyyyyyy, z nigthwish? a gdzie on z nigthwish śpiewa?
                  ja tu widzę tylko WTtongue_out
                  • kama_msz Re: zakochałam się 03.04.14, 23:51
                    a piosenka zacna bardzo (ta z WT nie karmelovawink), ale ja jestem w WT od lat ślepo zakochana, więc może nieobiektywna.
                  • kolibeer2 Re: zakochałam się 04.04.14, 08:29
                    no przecież że z Within Temptation , nie wiem skąd mi się nightwixh wytrzasnął tongue_out
                • andziulec Re: zakochałam się 04.04.14, 11:02
                  wypraszam sobie ale cytując ostatni odcinek twd Rogucki jest przeze mnie CLAIMED big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka