Dodaj do ulubionych

moja coreczka

22.04.14, 09:31
Dzisiaj stala sie synkiemsmile ale najwazniejsze ze silnym i zdrowymsmile
Obserwuj wątek
    • melancho_lia Re: moja coreczka 22.04.14, 09:34
      Może tylko dowcipnie paluszek wystawiła?
    • amoreska Re: moja coreczka 22.04.14, 09:36
      Synki są fajne smile
      Ciesz się smile
    • magjug Re: moja coreczka 22.04.14, 09:41
      płeć nieistotnabig_grin najważniejsze, że zdrowebig_grin gratulacjebig_grin
    • iziula1 Re: moja coreczka 22.04.14, 09:59
      Ale numer ci wywinął big_grin big_grin
      Najważniejsze ze zdrowy i silny.
      Córeczka next time wink
    • motylka34 Re: moja coreczka 22.04.14, 10:00
      Robilam usg 3d. Chlopak jak malowanysmile ciesze sie, mimo ze coreczka to bylo moje marzenie
      • bei Re: moja coreczka 22.04.14, 10:17
        Gratulacje smile
        • kama_msz Re: moja coreczka 22.04.14, 11:19
          hehesmile
          oby moja się w chłopca nie zmieniła, bo nie wiem, co zrobię z tym morzem różowości w szafiebig_grin
          • bebe.lapin Re: moja coreczka 22.04.14, 18:21
            Zostaniesz adeptka dẑendera wink.
    • jk3377 Re: moja coreczka 22.04.14, 14:49
      nie mów hop! u nas w rodzinie miesiac temu ur sie dziewczynka. przez 2 lekarzy przez cala ciaze okreslona jako 100% chlopak-wszystko bylo widac i co? dziewuchabig_grin
      • aqua48 Re: moja coreczka 22.04.14, 15:30
        Dlatego ja nie pytałam podczas USG o płeć dziecka. Nie chciałam się nastawiać...
      • motylka34 Re: moja coreczka 22.04.14, 22:13
        Okaze sie w sierpniusmile usg mam czesto robione ale juz nie bede pytala o plecwink
    • dziewczyna_bosmana Re: moja coreczka 22.04.14, 15:51
      Gratuluję silnego i zdrowego synka smile
    • motylka34 Re: moja coreczka 22.04.14, 22:12
      Dziekujesmile na kolejne dziecko jednak sie nie zdecyduje biorac pod uwage moje szczescie do tatusiowwink zaskoczona jestem bo do Zosi juz sie przyzwyczailam, ale najwazniejsze ze zdrowe
      • 3-mamuska Re: moja coreczka 24.04.14, 22:26
        No to masz niespodziankę, hihi zgrywys mamusismile

A co na to tatuś?
        Ja miałam tak z synkiem tez miał byc corka, na wakacjach w Polsce z ciekawości poszłam na usg, gdy moj maz wysiadł z samolotu na pytanie co słychać ? Odpowiedziałam no bedzie chłopiec .

Zdrowka życzęsmile
        • motylka34 Re: moja coreczka 24.04.14, 22:38
          Tatus zostal poinformowany i nawet nie skomentowal. Alevwszystkim oznajmia ze bedzie mial dziecko i juz mam wstpliwosci czy to dotyczy naszego dzieckasmile zerwalam kontakt do czasu porodu, odpoczywam a on dalej zyje w swoim swiecie ze swoim finansowym problemem.
          Synek, nazywany przez nas Kajtkiem zaczyna rozrabiac, ja czuje sie dobrze, mam lepszy apetytsmile a starszy brat szaleje, dzisiaj kupil body z napisem Mlodszy Bratsmile
          Nie wiem czy to nie objaw depresji ale czuje sie szczesliwasmile
          • 3-mamuska Re: moja coreczka 25.04.14, 02:05
            No bo dzieci to szczesciesmile i chyba nie ma nic wspólnego z depresja.
            Fajny ten strszy brat!!!!
            Dobrze ze tak do tego podchodzisz, dziecko wyczekane szczęśliwe to najważniejsze.
            Ktory to juz tydzien?
            • motylka34 Re: moja coreczka 25.04.14, 07:28
              22 tydz kończymysmile ciagle chodze jak tykajaca bomba zegarowa bo krwiak tez niestety rosnie, ale cisnienie spadlo wiec ryzyko mniejsze. Czuje ze bedzie dobrzesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka