Dodaj do ulubionych

polećcie krem

08.08.14, 17:20
dla mnie, do twarzysmile
potrzebuję czegoś przeciwzmarszczkowego 30+.
żeby był lekki, nie zamykał porów - nie chcę czuć na twarzy "maski", ale musi dobrze nawilżać.
no i miło by było, gdyby przy okazji coś tam przypadkiem wygładziłwink
najlepiej, żeby to było coś w przedziale cenowym do 100 zł.
Obserwuj wątek
    • dlania Re: polećcie krem 08.08.14, 17:31
      Nasermater, 100 zł za krem!wink
      Niestety, nic ci nie poradzę, bo mam tylko takie do 20 zł i olejki za 10 zyliwink
      • grave_digger Re: polećcie krem 08.08.14, 17:37
        Ja się kremuję tymi za 6 zł smile

Kama, już urodziłaś. Gratuluję smile
    • hedna Re: polećcie krem 08.08.14, 17:47
      Krem nie ważny!
      Długo Cię tu nie widziałam,a myślałam o Tobie. GRATULACJE! Jak się czujecie?
      • kama_msz Re: polećcie krem 08.08.14, 17:54
        to żeście mi pomogływink
        mogą być i takie za 6 zyli - byleby dobre byływink
        a za gratulacje dziękuję - miewam się całkiem nieźle. dzieci starsze na wakacjach, ja mam tylko młodą, z którą zresztą też na wakacje wkrótce wybywam.
        młoda cudna i kochana.
        • kolibeer2 Re: polećcie krem 08.08.14, 18:18
          dołączam do gratulacji smile
          i teraz pytanie : gdzie fotki ?? - jak się ciotki maglowe mają zachwycać ?
          z kremem nie pomogę , ale zerknij sobie na taki :
          kosmetykidla.pl/podstrona.php?a=149&b=130
          teraz stosuję od nich taki do cery z trądzikiem różowatym i na razie może być ( mnie większość zapycha , albo mnie pieką policzki )
        • mme_marsupilami Re: polećcie krem 09.08.14, 18:23
          GRATULACJE !!! Wczoraj o tobie pomyslalam i prosze, jest znak zycia ! Czekamy na foto !
          Krem na wiekowe lico jaki lubi moja tlusta (albo mieszana) i wrazliwa cera to Avene Ystheal i Ystheal pod oczy (co drugi dzien, bo moze podraznic). No i kocham miloscia wielka Hydrance optimale z filtrem 20 (na dzien) i bez (na noc) - to juz na samo nawilzenie, producent nie obiecuje cofnac licznika.
          Pod oczy odkrylam cudo, Uriage Isoliss pod oczy- zero worow i cieni pod oczami ! wiec skusze sie na wersje do twarzy.
    • ciri_77 Re: polećcie krem 08.08.14, 19:56
      Za 100 zl to masz juz zestaw wink nawilzajacy na dzień z iwostinu, koniecznie z filtrem. Na noc bandi z kwasem migdalowym ew ziaja ma nowy krem na noc z serii z lisciem manuka i też z kwasem migdalowym- to jedyny który mozna stosować w lecie- powinno dac lekki efekt wygladzajacy. Za resztę maseczki ultra nawilzajace, np marion
      • olinka20 Re: polećcie krem 08.08.14, 20:03
        Z marion sa super zarąbiste takie platki pod oczy. Likwidują opuchlizne i wygładzają zmarchy. Rano po kapieli naklejasz, potem zajmujesz sie sobą, sniadanie, toaleta i inne, odklejasz. Tapetujesz twarz i skóra pod oczami jak nowa wink
        Co do kremu nie bardzo pomoge. Bo mam mega super nawilzajacy z biodermy. Ale szukam czegos przeciwzmarszczkowego, ale dla sieroty jaka ja jestem wink
    • fajtek_kot Re: polećcie krem 08.08.14, 21:29
      Dermedic Hydrain 3,lekki,dobrze nawilzajacy,nie zapycha,jest na dzien i noc przeciwznarszczkowy,jest tez ochronny na slonce(Sunbrella).polecam,bo to pierwszy krem od x lat ktry mnie nie uczulil i spelnia swoje zadanie.przy dobrych wiatrach za stowke kupisz caly zestaw.
      • kama_msz Re: polećcie krem 08.08.14, 21:35
        dermedic mi nie podszedł - mam pod oczy i w sumie taki sobie.
        biodermę polecała kosmetyczka, ale jako nawilżacz, a ja bym jednak coś już na zmarchy chciała.
        płatki pod oczy na bank wypróbujęsmile
        • olinka20 Re: polećcie krem 08.08.14, 21:42
          JA mam własnie jako nawilzacz i spelnia swoją role.
          Ale tez szukam na zmarchy.
          Jako ze puchne pod oczami raz na kilka tyg to skora sie rozciagneła i marszczy sie masakrycznie zanim dojdzie do siebie uncertain
          Czyli do nastepnego puchniecia.
    • moonshana Re: polećcie krem 08.08.14, 21:49
      jakiś z rochera. dodany jako gratis do zamówienia. wygładził mi buźkę jak żaden inny. do tego stopnia, że ja ( nie wierząca w pasowalnicze kremy) zamówiłam następny.
      • olinka20 Re: polećcie krem 08.08.14, 21:56
        To tuptaj do łazienki i sie podziel smile
        • pola731 Re: polećcie krem 09.08.14, 09:14
          mam Magic Blura z Loreala - ale on jest teoretycznie dla 40+ to dla Ciebie może być za bogaty ;
          cena coś koło 45 zł, lekki, trochę matuje i w pierwszym momencie cudnie wygładza - jak dla mnie dobry na lato/jesień, kiedy skóra jest lekko opalona i nie wymaga nakładania podkładu.

Ostatnio byla próbka w Twoim Stylu
          • king_of_rats Re: polećcie krem 09.08.14, 10:41
            pola731 napisała:

> mam Magic Blura z Loreala - ale on jest teoretycznie dla 40+ to dla Ciebie może
            > być za bogaty ;
            >

też go używam- dostałam ze streetcomu do testowania i dla mnie jest idealny.
            zmarszczek co prawda nie miałam ale robią mi się takie policzki chomika i bruzdy w tym miejscu- i one się wygładziły.
    • guderianka Re: polećcie krem 09.08.14, 09:31
      ja mam ten od 2 mc, na razie ok
      https://1.bp.blogspot.com/-Oo1VW2FEq0w/UgeuvATQ-yI/AAAAAAAAGA8/tKBLzPNL_p0/s1600/P1060299.JPG
    • gaga-sie test kremów 10.08.14, 00:19
      Okazuje się, że dobry może być tani finanse.wp.pl/kat,1033691,title,Najlepszy-krem-na-zmarszczki-kupisz-w-dyskoncie,wid,16652662,wiadomosc.html?ticaid=1133c8
      • kama_msz Re: test kremów 10.08.14, 14:21
        hmmmmmmm, to może zacznę od tego z lidla - za 9 zeta to nie szkoda będzie wyrzucić jak się okaże, że to jakieś gównowink
        • aniuta75 Re: test kremów 12.08.14, 14:43
          Ja tego lidlowego sobie kupiłam i niestety nie dałam rady. Przez pierwszych kilka dni było ok ale potem cera coraz bardziej piekła po użyciu.
          Z tego o pamiętam masz problemy z cerą, w sensie każdy krem uczula. Też to mam. Tylko że ja się wyleczyłam z wszelkich p/zmarszczkowych cudów, bo każdy mnie piekł. Pozostaje stara dobra nivea soft, ew. inne kremy "do wszystkiego" np eveline.
          • aqua48 Re: test kremów 12.08.14, 22:08
            Jestem alergiczką, żyję już przeszło pół wieku i różne kremy stosowałam, ale nic lepiej na mnie nie działa niż prawdziwy olejek różany. Polecam, nawilża, natłuszcza, wygładza, likwiduje "niedoskonałości". Nie kupuję już kremów do twarzy. Trzeba się tylko nauczyć kłaść cieniutką warstwą pod makijaż i grubszą na noc.
    • mialumia Re: polećcie krem 18.08.14, 09:20
      W Rossmanie jest krem MIXA. ja kupilam ten 45+ mimo ze mam 30 lat. jest mega rewelacyjny a kosztuje chyba jakies 30 zl.
    • starobrno Re: polećcie krem 22.08.14, 16:22
      Ziaja med (kupilam kiedys w aptece na rogu, jak dzieci odmowily marszu do drogerii) i bylam przyjemnie zaskoczona. W dodatku byla promocja, i drugi dostalam za darmo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka