dziennik-niecodziennik Re: Tom Hanks 22.01.15, 16:36 smiem twierdzic ze im starszy tym lepszy. chyba jestem jakos skrzywiona... Odpowiedz Link
olinka20 Re: Tom Hanks 22.01.15, 18:10 Jak Clooney, Pitt, Wahlberg, Damon i długo by wymieniac Odpowiedz Link
toffix Re: Tom Hanks 22.01.15, 18:19 To w ogóle nie ulega wątpliwości. Ale żaden nie wygląda tak... inaczej Odpowiedz Link
mamolka1 Re: Tom Hanks 22.01.15, 18:53 Olinka dlaczego mi to zrobiłaś??? Przecie ja teraz Dżordża oglądać bez brechotu nie będę mogła Sean Connery też jak wino... Odpowiedz Link
olinka20 Re: Tom Hanks 22.01.15, 18:56 Mamolka no feśśśś, naprawde nie znałas Dzorda od tej strony? Odpowiedz Link
mamolka1 Re: Tom Hanks 22.01.15, 19:05 A bo wiesz ja z gatunku " nie grzebię ludziom w przeszłości" i dla mnie Dżordż to jest Dżordż a nie jakiś Modern Talking Odpowiedz Link
olinka20 Re: Tom Hanks 22.01.15, 19:10 Ja kiedys trafiłam na jakis film z młodym Dzordzem i zaczełam guglac Na własną zgube Odpowiedz Link
toffix Re: Tom Hanks 22.01.15, 19:40 Hmmm, sama nie wiem, co bardziej szokuje Ale prędzej bym się spodziewała, że Dżordż miał takie włosie, abstrahując od tego,co z nim zrobił niż tego, ze Tom miał taaakie afro. Odpowiedz Link
atena12345 Re: Tom Hanks 22.01.15, 21:22 olinka20 napisała: > Jak Clooney, Pitt, Wahlberg, Damon i długo by wymieniac > > Di Caprio im starszy, tym brzydszy IMO Odpowiedz Link
olinka20 Re: Tom Hanks 22.01.15, 21:31 Czy ja wiem? W Gatsbym mi sie podobał A w Titanicu taki melepeta chłoptasiowata. Przytył i dlatego nie za dobrze wyglada. Schudnie, wylaszczy sie. Odpowiedz Link
atena12345 Re: Tom Hanks 22.01.15, 21:38 olinka20 napisała: > Czy ja wiem? W Gatsbym mi sie podobał wyglądał okropnie jak dla mnie nie wiem czemu, ale az mnie odrzuca Odpowiedz Link
olinka20 Re: Tom Hanks 22.01.15, 21:45 Moze ze wzgledu na role? W Aviatorze zrobił na mnie b. dobre wrazenie. Musze sie wreszcie zebrac i Wilka z Wall street obejrzec. Odpowiedz Link
atena12345 Re: Tom Hanks 22.01.15, 21:50 olinka20 napisała: > Musze sie wreszcie zebrac i Wilka z Wall street obejrzec. nie rób sobie tego Odpowiedz Link
olinka20 Re: Tom Hanks 22.01.15, 21:59 Taki słaby? Na razie ogladamy z chłopem Sherloka. Pierwszy sezon machnelismy. Moze jutro 2 zaczniemy Odpowiedz Link
atena12345 Re: Tom Hanks 22.01.15, 22:05 świetna gra aktorska, ale film mi się nie podobał. Mój M był za to zachwycony ilością bzykania Odpowiedz Link
grave_digger Re: Tom Hanks 24.01.15, 09:42 Wil jest świetny, Olinka oglądaj. Leo mi się nigdy nie podobał, więc się nie wypowiem na temat jego urody-nie-urody, ale za scenę po Lemonie w Wilku powinien dostać Oskara. Odpowiedz Link
dziennik-niecodziennik Re: Tom Hanks 24.01.15, 10:24 i jak wrażenia, i jak, i jak?? ...boskie, nie? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Tom Hanks 24.01.15, 17:25 O Sherlocka pytasz?? Boski owszem, nie myslalam, ze tak mnie wciągnie. Odpowiedz Link
dziennik-niecodziennik Re: Tom Hanks 24.01.15, 22:20 no o Szerloka, pewnie ja tez sie w sumie nie spodziewałam. zaczęłam oglądac żeby zobaczyc Martina Freemana, a sie zafascynowałam całą ekipą. tu tez jest klasyczny przykład człowieka ktory nie mogąc nadrabiać ładną twarzą - kradnie show swoim aktorstwem. Odpowiedz Link
mamolka1 Re: Tom Hanks 22.01.15, 21:56 Oli a ty wiesz że ja się do wilka już zbieram od bógwikiedy i się zebrać nie mogę bo w dzień tyle wolnego nie mam a wieczorem boję się że odpowiednio się nie nastawię A Leoś to jeden z moich ulubieńców Odpowiedz Link
dziennik-niecodziennik Re: Tom Hanks 24.01.15, 10:30 on nigdy sie już nie wylaszczy. taka twarz, no. ale za to jest coraz lepszym aktorem. zawsze jak mysle ze juz lepiej zagrac nie moze - okazuje sie ze moze... mam dla niego wielki szacunek własnie za te prace jaką wykonal - zamiast spocząć na laurach gdy był lansowany jako młody, przystojny "złoty chłopiec Hollywoodu" (i stracić wszystko gdy okazało sie ze sie starzeje dosć brzydko) - postawil na rozwój, na warsztat, na pracę jaką - pomimo niewątpliwego talentu - wkłada w każdą rolę. to jest to co mozna nazwac prawdziwym aktorstwem ekranowym, moim zdaniem. porównaj go sobie z Affleckiem chociazby. Affleck przystojniejszy, ale aktorsko - no cóż, do Leo nie podskoczy. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Tom Hanks 24.01.15, 17:25 Mi tam sie Leo podoba, starszy tez. Affleck zawsze był dla mnie zbyt "dziubdziusiowaty", chociaz w Operacji Argo" widziałam jaką prace wykonał nad swoim warsztatem aktorskim. Odpowiedz Link
dziennik-niecodziennik Re: Tom Hanks 24.01.15, 22:18 no wykonał prace, nie da się ukryc - i dalej jest drewniany. to jakm drewnem byłby bez tej pracy?... a Leo gra tak jakby grał samego siebie. neurotyczny, nieśmiały, delikatny, szalony, zamknięty w sobie, z rozszalałą fantazją - wszystko on. mi sie on fizycznie jako facet nie podoba, a jego filmy moge oglądac i oglądac. Odpowiedz Link
kolibeer2 Re: Tom Hanks 22.01.15, 20:07 jako, żem z prowincji, to pierwszy film w kinie to bylo " Streets of Philadelphia " , to kocham Toma miłością wieczną i nieprzemijającą - proszę się mi tu z niego nie nabijać no Odpowiedz Link
toffix Re: Tom Hanks 22.01.15, 20:18 Ja się nie śmieję, ja podziwiam jego bujną czuprynę sprzed lat. No, nie mogęwyjść z podziwu, no. Odpowiedz Link
beata985 Re: Tom Hanks 22.01.15, 21:31 ej ale oni wszyscy jak z misia tom, dżodż szen też...może troche mniej ale brwi też krzaczory no i wiadomo....starej kobicie młokos podobał sie nie bedzie... im starszy tym lepszy....jak wino i kobita.... Odpowiedz Link
mamolka1 Re: Tom Hanks 22.01.15, 22:01 No weź.. Szonowi brwi można łapkami przykryć a takiej weli jak ma Dżordż to niczym nie schowasz ( chyba że worek ale wtedy to już wszystko jedno ) Odpowiedz Link
beata985 Re: Tom Hanks 22.01.15, 22:12 ja mysle, że jak by Szon miał tyle lat co Dżodż to i wele by zaliczył..... Odpowiedz Link