Gość: Gallno IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.06.02, 22:06 Wedłu tej strony www.ekstraklasa.com.pl/news.php3?nr=6139 Damian Seweryn, Maciej Morawski i Patryk Rachwał są już w LECHu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gallano Re: Nowinki transferowe IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.06.02, 22:08 Szczególnie przeczytajcie 7 akapit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw80 Re: Nowinki transferowe IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.06.02, 22:32 Gdyby jeszcze udalo sie pozyskac Stasiaka... Ale najwazniejsze, ze wymienieni zawodnicy sa mlodzi i utalentowani. Mnie jednak jedna rzecz niepokoi. Ewentualna gra tych zawodnikow w Lechu bedzie jednoznacznie swiadczyc, ze klub znowu prowadzi jakies interesy z Grajewskim. Rozumiem, ze trzeba porozumiec sie z Grajewskim w sprawie Kaczorowskiego, ale po co prowadzic dalsze interesy. Czy dzialacze nie pamietaja, ze sam Grajewski mowil w roku 98: "ja nie jestem dobrym wujkiem dla Lecha". On zawsze karze sobie slono zaplacic za wszystko. Jak sie domyslam przejscie tych trzech/czterech zawodnikow nie bedzie mialo charakteru transferu definitywnego. To oznacza, ze za pol roku albo za rok Grajewski zrobi zapewne dobry interes sprzedajac zawodnikow dalej. Jesli ktos wie jak wyglada sprawa wlasnosci kart zawodniczych tych pilkarzy, to niech cos na ten temat napisze. Jestem ciekawy, czy ci pilkarze sa formalnie np. zawodnikami jakiegos IV-ligowego niemieckiego klubu z okolic Hamburga, ktorego wlascicielem jest przypadkiem niejaki JAG? A moze Grajewski jest tylko ich menedzerem i ma po prostu zagwarantowany jakis procentowy udzial w ich transferach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graj Re: Nowinki transferowe IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.06.02, 22:59 Według zarządu Widzewa, za namową Grajewskiego klub opuściło trzech zawodników - Patryk Rachwał, Marcin Morawski i Damian Seweryn. Wszyscy mają grać w Lechu Poznań. za to go lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gallano Re: Nowinki transferowe IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.06.02, 23:03 Podobno Grajewski chciał jeszcze zabrać Widzewowi Stasiaka. Więcej szczegółów pod tym linkiem wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jspxx=905131&dzial=lol0011 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gallano Re: Nowinki transferowe IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.06.02, 23:05 wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=905131&dzial=lol0011 coś mi się Pomyliło w tamtym i nie działał tak jak chcaiłem za to ten mam nadzieje że będzie prawidłowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gallano Re: Nowinki transferowe IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.06.02, 23:40 Na stronie internetowej Widzewa Łódź (www.widzew.pl/)przeczytałem że Grajewski żegna się z Widzewem i co gorsza podobno przechodzi do... LECHa. Napiszcie co otym sądzicie ponieważ nie znam LECHa za czasów Grajewskiego i nie za bardzo wiem co w tedy się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaczoR Re: Nowinki transferowe IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 28.06.02, 23:56 Ale ja tam nie widze stwierdzenia, ze Grajewski przyjsc ma do LECHA. Chyba ze nieuwaznie czytam. Mam nadzieje ze sie tak nie stanie. Wierze w to ze nasi Prezesi nie wpadna na taki pomysl, by wkrecic Grajka w LECHA. Poza tym od dawna Prezesi LECHA mowia o tym, ze buduja silne podstawy LECHA oparte o wiele zrodel finansowania, a nie tylko o finanse jednego sponsora. Dobrym przykladem i przestroga jest kebab ze Szczecina. Grajewski w LECHU tylko poszumial, dal jakies pieniadze, ktore odebral z nawiazka kosztem klubu. Wydaje mi sie ze klub juz uregulowal swoje zobowiazania wzgledem Grajka. nARKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gallano Re: Nowinki transferowe IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.06.02, 02:04 Zaraz jak są wymieniane nazwiska które mają przyjść do LECHa jest napisane takie mniej więcej zformułowanie: że teraz zamierza działać w LECHu. Odpowiedz Link Zgłoś
misza01 Re: Nowinki transferowe 29.06.02, 10:58 W imię wprowadzanej prze Admina zasady 'Odpowiedzialni za słowo" nie będę się rozpisywał o legendach krążących na temat prezesury Grajka w Lechu. Dość powiedzieć,że ten okres jest uważany za gwóźdź do trumny Kolejorza. Więc zdanie "za namową A.Grajewskiego" mnie w pierwszej chwili ścięło z nóg. Jednak chciałbym trochę uspokoić Was wszystkich. Nasz klub jest w tej chwili pod bardzo mocną kuratelą BZ WBK, którzy Kolejorza po prostu bardzo dobrze pilnują. Z dość pewnych źródeł wiem,że Bank rozlicza Kolejorza z każdej złotówki ( a jak wiecie bez pomocy Banku nie byłaby możliwa restrukturyzacja finansów klubu i choćby ostatnia ugoda, która przeszła trochę bez echa, a wg mnie jest największym pozasportowym sukcesem zarządu- ten dług wisiał nad klubem jak kat nad dobrą duszą i hamował wszystko) i jakiekolwiek nieprawidłowości skutkują zerwaniem wszelkich umów. Nie martwiłbym się o to,że Grajek jakieś lody będzie tu próbował kręcić. Obrazowo przedstawiając: bagienko pod nazwą "Stary Lech Poznań" wyparowało, szlam z dna został usunięty i żadna świnia już się w nim nie wytapla -wszelkie skojarzenia przypadkowe i nie są intencją autora :))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Nowinki transferowe IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 30.06.02, 10:52 Tak, tak Misza, również mam nadzieję że JumboJet pan G. szerokim łukiem ominie Poznań i wyląduje daleko, daleko, za siedmioma.... Proponuję Jaworzno! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Nowinki transferowe IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 11:16 mysle ze nasi dzialacze nie sam jak poprzedni debilami i nie dadza sie porobic grajkowi.dolate z butka to mogl porobic nawet absolwent szkoly specjalnej,i prawie zrujnowali nasz klub.teraz widac roznice miedzy zarzadzaniem dolaty a majchrzaka,za pierszego bylo zielsko zamiast trybun i rosnace jak i nowe dziwne dlugi za drugiego nowy stadion odluzenie klubu i stale rosnaca potega lecha Odpowiedz Link Zgłoś
misza01 Re: Nowinki transferowe 01.07.02, 08:15 Przede wszysstkim to nie są idioci- zwłaszcza Majchrzak- to inteligentny i b.dobrze wykształcony menadżer, który nie po to ostatnie dwa lata życia poświęcił ratowaniu Lecha i przywróceniu mu należnego miejsca w sytuacji, kiedy wszyscy opuścili ręce,żeby teraz wejśc w jakieś dziwne interesy i układy z jakimiś dziwnymi ludkami i wszystko zaprzepaścić. Lech to nie Widzew. Tutaj Grajkowi za 100 tys PLN nikt w dupsko nie będzie wchodził. Szkoda tylko-jesli to się potwierdzi-że Lech niepotrzebnie wchodzi czy jest włączany w jakiś konflikt na lini Grajek-Widzew. Odpowiedz Link Zgłoś