yoma 09.01.24, 18:05 Dwóch chłopaków, co to ledwo wiedzą, którą stroną gitarę się trzyma, siadło i nagrało sobie płytę. I to jest kuwa genialne :D forbiddenalchemy.bandcamp.com/album/from-within-2 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czan-dra Re: Nówka sztuka 22.01.24, 10:41 Mocne, trzyma za gardziel, nawet nie próbują się uspokoić, i to się chwali. Poproszę o więcej. Odpowiedz Link
yoma Re: Nówka sztuka 22.01.24, 15:02 Słaby dość początek roku, niewiele się dzieje, ale jednak coś. Jeden chłopak: insidiatormorbi.bandcamp.com/album/the-damnation-of-a-dead-soul Odpowiedz Link
yoma Re: Nówka sztuka 22.01.24, 19:23 A o tych nic nie wiadomo. Ilu, skąd, i w ogóle o co chodzi. asphaltgrieving.bandcamp.com/album/lack-of-certainty Odpowiedz Link
yoma Re: Nówka sztuka 25.01.24, 00:38 >Poproszę o więcej. Proszę. Gdzie ja podziałam uszy w zeszłym roku? thearcaneorderblacklion.bandcamp.com/album/distortions-from-cosmogony Odpowiedz Link
yoma Re: Nówka sztuka 27.01.24, 21:56 Knoll, też nówka sztuka raczej nie kupię. Ładne, ale nie moje. Za to Erdve w kwietniu grają ☠👻 knollgrind.bandcamp.com/album/as-spoken Odpowiedz Link
yoma Re: Nówka sztuka 27.01.24, 23:19 Cognizance mojsza cognizance.bandcamp.com/album/phantazein Odpowiedz Link
yoma Re: Nówka sztuka 27.01.24, 23:45 Exocrine najmojsza. Łaaaadnie łoją. exocrine.bandcamp.com/album/legend Odpowiedz Link
yoma Re: Nówka sztuka 07.02.24, 13:38 No to rok odpalił z hukiem. Tylko weź najlepsze słuchawki! centurymedia.bandcamp.com/album/suffer-become Odpowiedz Link