01.06.24, 00:19
Nówka sztuka prosto ze stołu etc. 80' odlotu.

arstidirlifsins.bandcamp.com/album/aldrlok
Pojawiły się bilety na Ulcerate i Selbst i zaraz sobie kupię haha :)

Jak zmotywować tatę (całkiem jakby potrzebował motywacji haha):
1. Powiedzieć mu, że skoro nie jadę na Mystic, to chcę jechać na Summer Dying Loud i miło by było, gdyby do tej pory był w domu. Teraz zrobi wszystko, żeby do tej pory być w domu, żeby ukochana córuś mogła sobie pojechać 😆
2. Obiecać, że w przyszłym tygodniu będziemy ćwiczyć rysowanie krzyżyków, żeby mógł zagłosować. Ale ręce naprawdę mniej mu się trzęsą!

Dzisiaj od rana do nocy bez respiratora 👍✌🤘❗
Obserwuj wątek
    • czan-dra Re: Naści! 03.06.24, 17:20
      Vielen Dank, to mi naprawdę pomogło, na moją chorobę lokomocyjną, na którą zapadłem znienacka w niedzielę, z samiuśkiego poranka.
      • yoma Re: Naści! 03.06.24, 17:36
        Rozumiem, teraz jesteś jak tata. Ćwicz rysowanie krzyżyków 😆 To naści jeszcze coś w podobnym klimacie, a też długie. Ale nie aż tak.

cultoferinyes.bandcamp.com/album/metempsychosis
    • czan-dra Re: Naści! 05.06.24, 15:45
      Twoje posty wprowadzają mnie w radosny nastrój, pisz, Pani, pisz.
      • czan-dra Re: Naści! 05.06.24, 15:49
        Postać na okładce płyty ma taką samą bliznę jak u iGrażki, przypadek, nie sądzę :)
        Chodzi o Metempsychosis.
        • yoma Re: Naści! 05.06.24, 15:53
          Też nie sądzę. Powiedz Grażce, że dobrzy ludzie zrobili dobrą płytę na jej cześć, żeby jej się lepiej zdrowiało.
      • yoma Re: Naści! 05.06.24, 15:51
        Wczoraj karmiłam tatę jogurtem łyżeczką i dosłownie czułam, mać, jak mi się oksytocyna wydziela, hormon miłości, opieki i przywiązania 😆 Wróciłam do domu i zaliczyłam zjazd oksytocynowy. Dziwna rzecz, mózg.

To dla uczczenia i jak cię już nie trzęsie masz coś mocniejszego.
        violenceintheveins.bandcamp.com/album/descending-into-inexorable-absence
        • czan-dra Re: Naści! 05.06.24, 16:07
          Na wielkiego कृष्ण, jakie to piękne, oczarowanym, zauroczonym bez reszty, wpadłem, przez pewien krótki czas byłem w Nirvanie.
          • yoma Re: Naści! 05.06.24, 16:12
            To teraz możesz sobie potańcować. Chyba ci nie dawałam?

coffincurse.bandcamp.com/album/the-continuous-nothing
            Jidę popracować. Ale wrócę 😎

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka