yoma 31.03.25, 23:13 Ktoś od czterech dni siedzi na moim Bandcampie i gra zawzięcie moje płyty, to ty? Nie żebym miała coś przeciwko, czysta babia ciekawość 😆 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czan-dra Re: Czandra! 01.04.25, 09:42 Nie. Ja tylko po kryjomu i zza węgła, posłucham uszy po sobie i uciekam, Masz jakiegoś cichego wielbiciela, zazdraszczam. Odpowiedz Link
yoma Re: Czandra! 01.04.25, 11:38 Raczej moje płyty mają 😆 A siedź sobie, Muzyka lubi, jak jej słuchać i chce się rozprzestrzeniać. A na koncercie w niedzielę byłam, uroczyście zaczynając sezon 😇 Ta kapela ma przyszłość paternaspirituum.bandcamp.com/album/noc-grozy Bębniarz w corpse paint wyglądał totalnie jak rycerz z Indiany Jonesa i Ostatniej Krucjaty. Powiedziałam mu to 😆 Z Częstochowy oni. Tańka jak podgląda, to się nam zapłacze. A w piątek i sobotę wszystko gra wszędzie jednocześnie, buuu, nie mogliby się jakoś podzielić? Odpowiedz Link
yoma Re: Czandra! 01.04.25, 11:49 Bo jesteś ebnięty, tak samo jak ja. Następna będzie ostrzejsza, bardziej riffiasta i z dzikimi solówkami. Dajecie chłopaki! Dziabnęłam od nich naklejkę z przeznaczeniem dla kumpeli, Francuzki. Jak im to powiedziałam, to aż miło było patrzeć, jak im szczęki opadają 😆 Odpowiedz Link