mickey13 19.03.05, 21:24 Coraz bardziej interesuje mnie ten temat dot. Chin...no i ogolnie zycie w Chinach... Ja mam pare info, wiec tez chetnie sie podziele:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witekjs Re: ...spoleczenstwo 23.03.05, 09:35 Czekamy na to, kiedy "się podzielisz"... ;) :)) Pozdrawiam. Witek Odpowiedz Link
witekjs Re: ...spoleczenstwo 23.03.05, 16:28 Tymczasem porzucam to: pl.chinabroadcast.cn/1/2004/12/07/Zt21@20879.htm Witek Odpowiedz Link
mickey13 Re: ...spoleczenstwo 25.03.05, 12:15 Ojejej!! Swietna stronka!!!! Dzieki:)) Sama teraz slucham chinskiego radia w necie, super muzyka:)) Ja mam tylko rozne ciekawostki od moich Chinskich kolegow i kolezanek:) Np...na poludniu i w centrum Chin nie ma ogrzewania w zimie, wiec trzeba uzywac klimatyzacji, ktora jest podobno w kazdym domu:))) Akademiki sa obowiazkowe, nawet jak sie mieszka w tym samym miescie (dziwne, co?) Co symbolizuja gwiazdki na fladze Chin? Duza to partia a 4 dookola niej to lud:))) Jezyk chinski obecny jest wersja uproszczona (nie no, latwozna;) Na Tajwanie jest dalej stara wersja:)) W Shanghaju jest ponad 100 McDonald's..... itp itd.....takie oto ciekawostki:)) Mam ich jeszcze troche;))))) Pozdrawiam!!!!!! Odpowiedz Link
p.hadam Re: ...spoleczenstwo 25.03.05, 15:15 > Sama teraz slucham chinskiego radia w necie, super muzyka:)) To podziel sie jeszcze adresem. Hadzio Odpowiedz Link
mickey13 Re: ...spoleczenstwo 26.03.05, 20:25 Jest kilka w Windows Media Player:))) la la laaaaa:))))) Odpowiedz Link