Dodaj do ulubionych

kołdry,poduszki, pościel z LIDLA

13.06.11, 02:07
Czy ktoś może wypowiedzieć się o ich jakości? Widziałam gazetkę, planuję zakup - głównie jako pościel dyżurną dla gości, niekoniecznie "na lata", ale nie wiem, czy warto - ewentualnie - gdzie można szukać lepszej jakości w podobnych cenach. Ponieważ potrzebuję po 3 kołdry, poduszki, komplety pościeli nie mogę sobie pozwolić na droższe rzeczy. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • blankaz Re: kołdry,poduszki, pościel z LIDLA 13.06.11, 09:12
      Nie kupowałam pościeli z lidla, ale ostatnio kołdry i poduszki kupuję na allegro u sprzedawcy zppswit. W zeszłym tygodniu kołdry letnie smile Zwykłe, silikonowe, mam ze dwa lata już. Nic się nie dzieje, lekkie, ciepłe. Za te letnie kołdry płaciłam 34 zł (160x200). Generalnie polecam!
      Pościel w sensie poszewek kupowałam w ikei, nawet te najtańsze po 15 zł- też jest ok smile
      • duchess85 Re: kołdry,poduszki, pościel z LIDLA 22.06.11, 21:39
        u tego samego sprzedawcy kupiłam komplety - dwie kołdry, dwie poduszki plus dwa jaski za 120 zł z kurierem. Piorą sie w pralce i są rewelacyjne i w ładnych kolorach.
    • johana75 Re: kołdry,poduszki, pościel z LIDLA 13.06.11, 10:49
      My mamy kołdry z Lidla takie podwójne na lato i na zimę spinane, już 3 lata, są ok.
      Mam tez 6 kompletów pościeli na łóżko do sypialni najstarszy też 3 lata. Są ok. Myśle że kilka lat spokojnie wytrzymają, pościel mam bawełnianą, nie kupuje mikrofibry czy innych sztucznych wynalazków.
      • aminkowa Re: kołdry,poduszki, pościel z LIDLA 13.06.11, 12:52
        Jeżeli chodzi o kołdry to ja polecam tego samego sprzedawcę z allegro o którym napisała blankaz
        • joana.mz Re: kołdry,poduszki, pościel z LIDLA 14.06.11, 22:08
          cieszę się, że polecacie te kołdry bo właśnie kupiłam zestaw letnich dla całej rodziny smile Widzę, że sprzedawca popularny.
          • jagusiia Re: kołdry,poduszki, pościel z LIDLA 15.06.11, 10:52
            ja tez kupiłam 2 lata temu od tego na Allegro Swit z Zielonej Góry tylko kołdry owcze i jestem bardzo zadowolona, cena świetna w porowanianiu np do tych merynosów, które w gruncie rzeczy są tym samym - i juz 2 lata nam służą nic się z nimi nie stało a płaciłam jakies grosze za 2 duze kołdry 200 na 220, teraz bym kupiła jednak 2 mniejsze, ale jestem bardzo zadowolona.

Odradzam wszelkie zakupy kołder marketowe, to wszystko chińska tandeta, nawet jeśli tania.
            Ten z Allegro ma wszystko tak samo tanie albo nawet tańsze ale porządne szyte w Polsce z porządnych materiałów, nie śmierdzące (rzeczy z Chin paskudnie śmierdzą gumą, farbami, często są toksyczne) - wystarczy wejść do Chinola sklepu chińskiego i można upasc z tego smrodu jaki tam panuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka