tezmamnick 25.07.13, 06:23 Jak się na dotychczasowe działania/decyzje prezydent miasta, zapatrują mieszkańcy Muranowa? Pytam stricte o dokonania na Muranowie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leciutka Re: referendum ws odwołania H.Gronkiewicz Walz 25.07.13, 10:46 Badanie opinii ... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: referendum ws odwołania H.Gronkiewicz Walz 26.07.13, 08:27 A Ty u siebie? Odpowiedz Link
kropkaa Re: referendum ws odwołania H.Gronkiewicz Walz 01.08.13, 22:35 Ale HG-W nie jest chyba prezydentem Muranowa... Od nas jest burmistrz Śródmieścia. Tak więc daruj sobie, nagonki nie będzie. Odpowiedz Link
tezmamnick Re: referendum ws odwołania H.Gronkiewicz Walz 01.08.13, 22:58 Nie o nagonkę mi chodziło, nie jest to też żadne badanie opinii publicznej. Zwyczajnie z ciekawości pytałam, czy jesteście zadowoleni z jej posunięć, które przynoszą olbrzymie zmiany również na Muranowie. Czytając forum stwierdziłam, ze byliście niezbyt zadowoleni z pewnych kwestii. Park Krasińskich, parkowanie, muzeum ect. Przecież żadne zmiany zaproponowone przez samorządy, burmistrzów itd nie wchodzą w życie bez akceptacji prezydenta miasta. Stąd moje pytanie, czy wedle tych tych rozważań jakie tu na forum padają, uważacie, że H.Gronkiewicz-Walz zrobiła dobrze, czy źle dla Muranowa. Sama wyprowadziłam się stąd jeszcze za jej kadencji. Już wtedy nie podobały mi się pewne ruchy. Ale przecież kazdy moze mieć oddzielne zdanie. Chciałam tylko poznać Wasze, czy w świetle jej dokonań i zmian można uznać, że wszystko co robiła było podyktowane dobrem mieszkańców Muranowa. Ot, dyskusja, ale widzę jakąś nagonkę na pytających. Dobrze więc- pytania nie było- moze wylądować w koszu. Odpowiedz Link
pmk_pmk Re: referendum ws odwołania H.Gronkiewicz Walz 09.08.13, 19:01 Moze popytaj dawnych sasiadow. Opinie o dokonaniach HGW sa fatalne. Koszty astronomiczne, efekt zaden (np. przenoszenie placow zabaw w roznie miejsca za bajonskie pieniadze). Odpowiedz Link