ibmir Z pozdrowieniem sąsiedzkim 13.07.10, 08:48 Nowy na forum i mocno zakorzeniony sercem na Muranowie; pozdrawiam osiedlowiczów :) Odpowiedz Link
swinka-morska Re: wątek statystyczny 19.07.10, 21:34 Bemowianka naturalizowana na Muranowie przez zamążpójście, od 13 lat. Kolejne mieszkanie też chętnie kupiłabym w tej okolicy :) Odpowiedz Link
gosiasadowska77 Re: wątek statystyczny 22.07.10, 11:17 Witam się i ja :) od urodzenia na Muranowie jako trzecie pokolenie :) Odpowiedz Link
l-punkt Re: wątek statystyczny 25.07.10, 13:51 Witam, od 12 lat na Muranowie, wcześniej Jelonki, a jeszcze wcześniej wola:). Pozdrawiam! Odpowiedz Link
nienajrozsadniejsza Re: wątek statystyczny 11.08.10, 17:00 witam, nie mieszkam, ale jestem sympatykiem Muranowa Odpowiedz Link
z.o.r.k.a Re: wątek statystyczny 01.09.11, 19:41 Witam wszystkich. Mieszkam tu od paru lat i bardzo mi tu dobrze :) Odpowiedz Link
leosi Watek amerykanski 26.11.11, 23:58 Chodzilem do szkoly nr 210 a mieszkalem na Anielewicza. Mam kolezanke Jole z NK ktora tez mieszka na Anielewicza. Obecnie mieszkam w USA , 20km od Wielkiego Jablka. Naleze do polonijnego klubu zeglarskiego www.zeglarze.us Na zderzaku samochodu mam warszawska syrenke logo warszawskich taksowkarzy, natomiast na tylnej szybie mam duze logo Zywiec. pozdrawia "cwaniak warszawski " Zbyszek Odpowiedz Link
teodor_bombka Re: wątek statystyczny 23.12.12, 11:40 I ja jestem, na Muranowie od sierpnia. Na jak długo nie wiem, myślę że przynajmniej jeszcze rok. Odpowiedz Link
mozart Re: wątek statystyczny 07.11.13, 16:19 Urodzilem i wychowalem sie na Muranowie. Do przedszkola chodzilem na Dzielna, a do szkoly nr. 122. Mieszkalem 25 lat na Lewartowskiego, tuz obok dzisiejszej Wyzszej Szkoly Informatyki (dawnym Trezorem i dawniejszym zakladem Mody Polskiej). Patrzac po uzytkownikach, jedno imie i nazwisko jest mi znane, ale to moze byc czysty przypadek. Otoz znalem Piotra Kosinskiego ps. ''Juby'' z Muranowa. Moze to ten? Teraz mieszkam w miescie BVB... Odpowiedz Link
domino28 Re: wątek statystycznypraca 07.02.14, 10:07 Podejme prace przy sprzątaniu klatek schodowych lub inne.Posiadam wieloletnie doświadczenie w w /w branzy ,szczere checi do pracy i oczekuje propozycji.Dziekuje! Odpowiedz Link
domino28 Re: wątek statystycznypraca 07.02.14, 21:20 kaaasia90 uaktywnij swój profil ponieważ nie mogę odczytac twojej wiadomości. Odpowiedz Link
chayah Re: wątek statystyczny 13.12.18, 17:41 Licealistka z Białegostoku, śledząca Forum Muranów - zgłaszam się :-) :-) :-) Odpowiedz Link