muramaru 08.07.12, 08:18 Obok Piotra i Pawła,dokładnie obok Rossmanna powstaje konkurencyjny market Simply ,na razie widziałem tylko logo.Jestem ciekaw kiedy otwarcie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: Simply market 08.07.12, 20:04 muramaru napisał: > Obok Piotra i Pawła,dokładnie obok Rossmanna powstaje konkurencyjny market Simp > ly ,na razie widziałem tylko logo.Jestem ciekaw kiedy otwarcie? Szczerze mówiąc - paskudnie wyglądają te szyldy na całym parterze dość elegancko wyglądającego bloku. Aż się dziwię, że deweloper się na takie coś zgodził. Sklep jednak szykuje się ogromny - raczej konkurencja zatem dla carrefoura, niż PiP czy Biedronki. Odpowiedz Link
leciutka Re: Simply market 12.07.12, 01:23 Simply jest na Pańskiej i rzeczywiście jest duży ale nie jest hipermarketem. Gdzie jest kochani Piotr i Paweł na Muranowie ? Odpowiedz Link
muramaru Re: Simply market 12.07.12, 07:06 Piotr i Paweł jest na Stawki 2A obok Intraco. Odpowiedz Link
kropkaa Re: Simply market 29.11.12, 22:52 W trójkątnym, piaskowym wieżowcu. Tam, gdzie Rossmann. Odpowiedz Link
malysiusiak Re: Simply market 16.07.12, 18:28 Zapewne developer miał mało do powiedzenia, bo wspólnota chciała zredukować koszty utrzymania nieruchomości. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Simply market 02.12.12, 02:35 muramaru napisał: > A można wiedzieć skąd ta informacja? Z billboardu reklamowego. Odpowiedz Link
muramaru Re: Simply market 02.12.12, 08:21 Dziękuję za informację,jakoś ostatnio nie byłem w tamtej okolicy. :-) Odpowiedz Link