kocio-kocio 01.02.07, 17:52 Co Wy na to, żeby z okazji jutrzejszego piątku spotkać się gdzieś gdzie nie wolno palić? Na przykład w Pizzerii na Nowolipkach? Wzięlibyśmy Staśka w koszyk i wpadli na godzinkę się z Wami zobaczyć... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniwy_wiesniak Re: propozycja jak najbardziej do odrzucenia :o) 01.02.07, 19:16 Hej! Pomysł super, ale nie biorę udziału w głosowaniu bo raczej nas nie będzie; vvesna się uczy, ja będę w pracy. Pozdrowienia dla Stasia :) Odpowiedz Link
vvesna Re: propozycja jak najbardziej do odrzucenia :o) 01.02.07, 20:02 Ale...jak na godzinę to ja bym chętnie się wyrwała, bo bardzo bym chciała zobaczyć Stasieczka (i jego rodziców też;). I coś mi się zdaje, że Jarek też by się wyrwał z pracy. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: propozycja jak najbardziej do odrzucenia :o) 01.02.07, 21:07 świetny pomysł, napisz o której wam (Stachowi) pasuje. Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: propozycja jak najbardziej do odrzucenia :o) 01.02.07, 22:24 Kąpiemy się o 22-23, więc 20 byłaby ok. Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: propozycja jak najbardziej do odrzucenia :o) 01.02.07, 22:25 postaram sie Odpowiedz Link
marbel1980 Re: propozycja jak najbardziej do odrzucenia :o) 02.02.07, 08:44 Bardzo dyplomatyczny sposób na załatwienie, żeby niechciani nie przyszli, bo oni w większości są palaczami:) Zresztą byłem miesiac temu i to co zobaczyłem niebardzo mi się spodobało. Lepiej być chyba wirtualnym tworem czy głosem. Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: propozycja jak najbardziej do odrzucenia :o) 02.02.07, 08:47 Wiesz, niektórzy to wszystko biorą do siebie. Ciekawe dlaczego... Odpowiedz Link
marbel1980 Re: propozycja jak najbardziej do odrzucenia :o) 02.02.07, 08:50 Dlatego, że po wątku krawczykowej, rozwiały mi się wszystkie wątpliwości. Odpowiedz Link
tukee Re: propozycja jak najbardziej do odrzucenia :o) 02.02.07, 09:21 Marbello. Nie przesadaj. To nie chodzi o niechcianych. Zawsze na fajka można wyjsc przed knajpe. Kocio nie moze zaprosic do chałupy całej imprezy a chyba normalne, ze chciałaby pochwalic sie swoim synkiem i troche wyjść do ludzi. Także nie szukaj dziury w całym. Prosze Cie - co Marbello? Pozdro Odpowiedz Link
marbel1980 Re: propozycja jak najbardziej do odrzucenia :o) 02.02.07, 09:32 Dobzie, Tuniu:) Ale swoje mogę myśleć? Odpowiedz Link
tukee Re: propozycja jak najbardziej do odrzucenia :o) 02.02.07, 09:37 marbel1980 napisał: > Dobzie, Tuniu:) > > > Ale swoje mogę myśleć? No jasne, nawet powiedzieć :))) Życze Ci miłego dnia. Nie jest źle ;)))) Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: propozycja jak najbardziej do odrzucenia :o) 02.02.07, 09:38 Marbel, ja absolutnie nie mam nic przeciwko palaczom. Zresztą mój mąż popala, a moim mężem jest. Nie lubię tylko zadymionych na maksa knajp, bo potem śmierdzę dymem przez tydzień mimo kąpieli i prania wszystkiego. No a miesięcznego Staśka w takie miejsce absolutnie nie zabiorę. To chyba nie dziwne? Odpowiedz Link
vvesna Re: To co? 02.02.07, 15:32 Nieźli jesteśmy. Napisaliśmy niemal równocześnie, a jesteśmy teraz daleko od siebie:) Odpowiedz Link
niegrzeczna_czarna Re: To co? 02.02.07, 15:34 Ze względu na moje niezłomne uwielbienie do małych człowieczków, wpadnę na chwilaka zobaczyć Stasia a potem wybyję gdzieś na wódeczkę :))) Odpowiedz Link