sloag 15.04.07, 00:52 gdzie kupić tanie ale dobre drzwi antywłmaniowe? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwa-filary Re: wątek poradnikowy 15.04.07, 11:39 sloag napisała: > gdzie kupić tanie ale dobre drzwi antywłmaniowe? Czyżby roznegliżowana się dobijała??????? :) Odpowiedz Link
sloag Re: wątek poradnikowy 15.04.07, 12:16 hehheheh!:) to raczej męża do nie niej nie chce wypuścić! ale pytanie było jak najbardziej serio! Odpowiedz Link
sloag Re: wątek poradnikowy 15.04.07, 14:59 gdzie? bo ja dotarłam do takich za 2800 i bolało! Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: wątek poradnikowy 15.04.07, 19:32 sloag napisała: > gdzie? Gerdę również polecam, na Ursynowie mają salon. Widać nie podrożeli, 2000 to ja płaciłam 4 lata temu. Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: wątek poradnikowy 15.04.07, 23:10 dwa tysie dwa lata temu na bartyckiej w ich pawilonie. przyszedlem z kolezanka, ona tez chciala drzwi, te drzwi, wiec kupilismy dwie sztuki i te dwa tysie to bylo ze znizka, ale nie pameitam jaka. jezeli 2800, to tez jest przyzwoicie (gerda u dilera na zelaznej?). mysmy zrezygnowali z jakichs wyjebanych w kosmos drzwi dierre za cztery tysie na korzysc gerdy, ktora jest mniej wyjebana pod wzgledem estetyki, ale rownie skuteczna. jezeli ktos pokona gerde, to znaczy, ze pokonalby tez dierre i w ogole jakiekolwiek drzwi. z gerda jest tez ten problem, ze niektorzy slusarze maja taki dinks do drzwi, ze sie wklada maszyne do zamka i ona sama drzwi otwiera, bez rozjebywania samych drzwi i zamka tez. generalnie wyglada to na to jakby ktos uzyl klucza. jezeli to sie dostanie w zlodziejskie rece, to nic nie pomoze. pewnie tak samo jest z dierre i wszystkimi innymi hi-techowymi zamkami z piecdziesiecioma atestami kazdej instytucji. za tysiaka sa drzwi w leroy merlin arkadia, jakas firma sraka albo krzak. jak szukalem, nacialem sie na taka promocje, nawet o niej myslalem, tylko na forum muratora przeczytalem, ze firma sie zamknela i te drzwi sa w promocji, bo sie firma zamknela wlasnie i chca szybko wszystko sprzedac (co tez znaczy, ze nie beda potem uznawane reklamacje). jesli masz jakies watpliwosci, to przejrzyj nowe wpisy na forum.muratordom.pl, tam duzo ludzi pisze zawsze i mozesz sobie zaktualizowac moj poglad sprzed dwoch lat. Odpowiedz Link
a.da.m Re: wątek poradnikowy 16.04.07, 15:07 porta - model bodajze granit (w kazdym razie ten najdrozszy). 2800, ale poza dobrymi zamkami sa naprawde dzwiekoszczelne. poza tym sa dymoszczelne i ogniotrwale. Odpowiedz Link