alfajet777 15.03.08, 19:59 Jak jest wasza opinia?? wdelug mnie to najlepszy kebab na Muranowie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybenbaum Re: Kebab Sapko na JP II 17.03.08, 10:03 a według mnie - w warszawie ;-) i nie tylko kebab, reszta też jest dobra Odpowiedz Link
konradbryw Re: Kebab Sapko na JP II 17.03.08, 14:03 alfajet777 napisał: > Jak jest wasza opinia?? > wdelug mnie to najlepszy kebab na Muranowie W którym to miejscu? Co do całego miasta, to Efez rządzi. Wiadomo, baranina. Odpowiedz Link
leniwy_wiesniak Re: Kebab Sapko na JP II 17.03.08, 14:19 Przez długi czas tam dość regularnie jadałem i też twierdziłem, że najlepszy w mieście. Kebaba rzadko jadłem bo tyle tam różnych bardziej wyrafinowanych dań. Ale potem się raz nacięliśmy, yufka ("cienkie ciasto") była jakaś totalnie niedorobiona i mięso niezbyt smaczne. I jakoś od paru miesięcy tam nie byłem. Niby trochę ich usprawiedliwia, że to było gdzieś koło 1:00 w nocy, no ale mimo wszystko, zniechęciłem się. Odpowiedz Link
verish_666 Re: Kebab Sapko na JP II 07.11.08, 19:31 witam właśnie zjadłem ten wasz pyszny kebab i jakoś nie uznaje go za najlepszy w wwa proponuje wstąpić do amrita na ul.kondradowicza ps opinie na temat tej restauracji pojawiły się zanim ją otwarto o co chodzi ? czyż by właściciel sam sobie wystawiał opinie ? Odpowiedz Link
konradbryw Re: Kebab Sapko na JP II 08.11.08, 01:39 verish_666 napisał: > witam > właśnie zjadłem ten wasz pyszny kebab i jakoś nie uznaje go za najlepszy w wwa > proponuje wstąpić do amrita na ul.kondradowicza Nie byłem, więc się nie wypowiem. Dla mnie mistrzostwo, to Efez. > ps opinie na temat tej restauracji pojawiły się zanim ją otwarto > o co chodzi ? > czyż by właściciel sam sobie wystawiał opinie ? Sapko istniało od dawna, ale w innym miejscu (m.in. vis a vis). Odpowiedz Link
ohayo1 Re: Kebab Sapko na JP II 08.11.08, 07:39 Ja również jestem mile zaskoczony - kebab dobry. W sumie nie jadamy za często takich rzeczy, ale jak nas najdzie ochota, to właśnie tam kupujemy. Jeszcze nie próbowaliśmy zamawiać kebaba przez telefon, ale wkrótce wypróbujemy tę opcję. Polecamy jeszcze jedno miejsce - na Świętokrzyskiej w ciągu budek po prawej stronie przed stacją metra (jadąc w stronę centrum. Nie wiem, jak się ta knajpa nazywa, ale kebaby są super. Odpowiedz Link