konradbryw 07.05.08, 16:26 Mieszkańców Lewartowskiego 5 zapraszam na formum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=54342 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.da.m Re: Lewartowskiego 5 17.05.08, 15:15 jeszcze kilka tygodni temu bylem mieszkancem tego budynku. fajnie, ze sie organizujecie :-) Odpowiedz Link
styloplume Re: Lewartowskiego 5 17.05.08, 16:55 Hej, Co to za zadyma się dzieje we wspólnocie ? Byłem ostatnio na zebraniu, które zamieniło się w pyskówke jak w przyzwoitym maglu ? Trzeba by dom wyremontować i sporo rzeczy zrobić, może sie tu zorganizujemy, bo na tych zebraniac odbywających się raz do roku nic sie nie da zrobić. Co Wy na to ? PS. Chciałbym mieć pewność, że ci, którzy chcą się dostać do władz naszej wspólnoty, przynajmniej bywają w tym domu raz na jakiś czas. Nie wszzyscy wzbudzili moje zaufanie :( Nie wiem o co chodzi, zobaczyłem tam po raz pierwszy ludzi, którzy wypowiadali się w sprawach tego domu, a nie wiem nawet czy tam są zameldowani. Odpowiedz Link
konradbryw Re: Lewartowskiego 5 20.05.08, 20:12 styloplume napisał: > Hej, > > Co to za zadyma się dzieje we wspólnocie ? Byłem ostatnio na > zebraniu, które zamieniło się w pyskówke jak w przyzwoitym maglu ? > > Trzeba by dom wyremontować i sporo rzeczy zrobić, może sie tu > zorganizujemy, bo na tych zebraniac odbywających się raz do roku nic > sie nie da zrobić. > > Co Wy na to ? Zapraszam na forum. Póki co jest nas tam troje i wszyscy z podobnym do Twojego nastawieniem. > PS. Chciałbym mieć pewność, że ci, którzy chcą się dostać do władz > naszej wspólnoty, przynajmniej bywają w tym domu raz na jakiś czas. > Nie wszzyscy wzbudzili moje zaufanie :( Zaufanie zaufaniem, byle wiadomo, jakie cele przed wspólnotą widzą. Wzięcie władzy dla samego wzięcia władzy wróży tylko stagnację, a tej nieruchomości potrzeba gospodarza z głową. Odpowiedz Link
konradbryw Re: Ja mogę być Prezesem waszym 20.05.08, 21:39 alfajet-777 napisał: > Pozdrawiam sąsiadów No fajnie. A coś więcej? Czym chcesz się zająć, jaki masz pogląd na inwestycje, jak widzisz finansowanie, jaki plan działania na najbliższe miesiąca, lata? Odpowiedz Link
koszatek Re: Lewartowskiego 5 17.05.08, 17:50 Mieszkałem w tym budynku w latach 2002-2004. Wspominam bardzo miło. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Lewartowskiego 5 20.05.09, 14:05 Czy to prawda, że w miejscu garaży przy Lewartowskiego 3 ma powstać blok? Odpowiedz Link
konradbryw Re: Lewartowskiego 5 20.05.09, 21:16 sibeliuss napisał: > Czy to prawda, że w miejscu garaży przy Lewartowskiego 3 ma powstać blok? Tak słyszałem. Odpowiedz Link