Dodaj do ulubionych

Karaoke w OKNIE

26.04.10, 22:54
A co powiecie o naszych bielskich Pubach.
Ja osobiście nie mam zbyt dużo czasu żeby zbyt często tam chodzić jednak według mnie najlepszym pubem w bielsku jest Okno. Jakoś mi ten klimat najbardziej pasuje. A wam??
Obserwuj wątek
    • pawelek-7 Re: Karaoke w OKNIE 26.04.10, 22:56
      nie no stary mi tez w oknie siedzi sie najfajniej
    • free_migotka Re: Karaoke w OKNIE 26.04.10, 22:59
      Ja tez zbyt często nie chodzę ale w ta sobote byłam z kumpelą w Oknie na Karaoke i świetnie sie bawiłyśmy.
      • zdrafko Re: Karaoke w OKNIE 26.04.10, 23:38
        free_migotka napisała:

> Ja tez zbyt często nie chodzę ale w ta sobote byłam z kumpelą w Oknie na Karao
        > ke i świetnie sie bawiłyśmy.

Karaoke w tej dziurze Oknie się chowa przed wieczorkami literackimi w Bim-Bomie
        • andriusza-2 Re: Karaoke w OKNIE 27.04.10, 12:01
          zdrafko napisał:

> Karaoke w tej dziurze Oknie się chowa przed wieczorkami literackimi w Bim-Bomie

Wes człowieku nawet nie wspominaj o tej spelunie. Już dawno powinni zamknąć te siedlisko menelstwa.
          • partizan79 Re: Karaoke w OKNIE 29.04.10, 20:12
            A co? Bim-Bom znowu otwarty, że piszesz o tym, że powinni go
            zamknąć? Bo jak tak, to warto by się wybrać któregoś razu..
            • andriusza-2 Re: Karaoke w OKNIE 29.04.10, 21:21
              Nie wiem nigdy do tej speluny nie chodziłem wywnioskowałem to z wypowiedzi zdrafko
    • czarn-y Re: Karaoke w OKNIE 26.04.10, 23:14
      Właśnie te karaoke mi tez sie spodobało tylko chyba juz taki śpiący jestem ze zapomniałem napisać ;p
      • black.knait Re: Karaoke w OKNIE 27.04.10, 18:37
        Ja również czasami tam chodzę i według mnie bardzo fajna knajpka
    • andriusza-2 Re: Karaoke w OKNIE 27.04.10, 18:46
      Dzisiaj na mieście widziałem plakat ze w oknie organizują turniej w piłkarzyki. Możne jest ktoś chętny żeby zagrać razem ze mną??
      • odziej Re: Karaoke w OKNIE 27.04.10, 22:51
        wow, jaki marketing...
        może lepiej byłoby zaprosić na kolejkę darmowego browca to może, ktoś starszy
        stażem na forum "pochwali" lokal... a tak zakładać kilka kont i klikać ;)
        • czarn-y Re: Karaoke w OKNIE 28.04.10, 13:09
          Człowieku o co ci chodzi? Jaki marketing?
          Ja nawet nie wiem kto jest właścicielem a ty mi z takimi tekstami wyjeżdżasz.
          To ze jestem nowym użytkownikiem nie daje ci prawa żeby po mnie jechać wiec jak coś ci się nie podoba to nie czytaj i zajmij się swoimi sprawami
          • nikwiosenny Bój się odzieju ! 28.04.10, 16:02
            czarn-y napisał:
            > To ze jestem nowym użytkownikiem nie daje ci prawa żeby po mnie
            jechać wiec jak
            > coś ci się nie podoba to nie czytaj i zajmij się swoimi sprawami
            ==================================================================
            Nowy , ale z gatunku łysych . Uważaj odzieju !
            • czarn-y Re: Bój się odzieju ! 29.04.10, 11:23
              Nowy nie nowy co to za różnica. Właśnie tym bardziej wy "stali bywalce" powinniście zamiast utrudniać nowemu użytkownikowi jakos pomóc sie rozwinąć, nakierować go na to co powinien robić a nie na wejściu zaczynać mu utrudniać.
        • okno_pub Re: Karaoke w OKNIE 28.04.10, 19:38
          ojej co to za krzyki hehe ale dzięki za zainteresowanie, każdego knajpiarza
          cieszy jak coś piszą o jego lokalu i wiesz "odzieju" jak to mówią "czy to
          przodem czy to tyłem, grunt że w telewizji byłem" ;) i w sumie dobry pomysł z
          tymi kilkoma nikami, mimo wieloletniego stażu w branży reklamowej nie wpadłem
          na to. A ty praktykowałeś to gdzieś ?? działa ?? co do darmowego browca to jest
          od długiego już czasu, można go sobie wygrać w turniej darts ( i kolejny punkt
          dla mnie )
          pozdrawiam wszystkich i serdecznie zapraszam
          aha i byłbym zapomniał
          niedługo foty z każdej imprezy na stronie knajpy
          mam nadzieję że uda się juz od sobotniego karaoke
          • odziej Re: Karaoke w OKNIE 28.04.10, 23:54
            omg... dobrze,że jestem łysy to się jakoś nie boję, szczególnie czarnych koszul
            ;) no i chyba w razie czego mógłbym liczyć na otriady partizana !

co do wielonikowców... hehehe jest tego na forum trochę, zadałem sobie chwilę
            trudu i okazało się, iż wszyscy z tego wątku, oprócz jednego stałego forumowicza
            są początkujący... no cóż jaki zaskakujący zbieg okoliczności i właśnie w tym
            jednym wątku - do prawdy zdumiewające, nigdy, nigdzie na forach gazety nie
            istnieli ;)

nie snuję oczywiście żadnych spiskowych teorii, ale jak to mówią "uderz w stół a
            nożyce się odezwą"... może szpila sprawdzi po ipikach skąd kto stukał ?(no
            chyba,że ktoś tak marketingowo używał każdorazowo innego serwera proxy lub
            restartował modem gsm...)

a wracając do meritum, czyli browca...hmmm z chęcią bym wypił :)
            no i chyba punkt dla mnie, bo gdyby nie moje przypadkowe wpisy to reklama by
            spadła... chociaż jak to mówią "lepiej nie dotykać, bo się jeszcze przyklei"

a punkt dla ciebie/was, że cokolwiek się dzieje na forum ;)
            • partizan79 Re: Karaoke w OKNIE 29.04.10, 20:15
              Otriady stoją w lasach pilickim i hołowieskim i czekają na Twój
              znak, Odzieju..:]
              • odziej Re: Karaoke w OKNIE 29.04.10, 22:44
                na was towarzyszu zawsze liczyć można !
    • partizan79 Re: Karaoke w OKNIE 29.04.10, 20:21
      Okno jest fpytke. Zwłaszcza, jak się robi ciepło i można posiedzieć
      w ogródku piwnym. Pamiętam, że w maju słowiki pięknie wieczorem
      przyśpiewywały. Rzadko bywam, ale ja ogólnie rzecz biorąc to teraz
      wszędzie rzadko bywam..
      • odziej Re: Karaoke w OKNIE 29.04.10, 22:45
        żonka nie puszcza, czy może mała pociecha?
    • free_migotka Re: Karaoke w OKNIE 29.04.10, 21:29
      Ale wczoraj akcja była. Wchodzę sobie do OKNA a tam jakies laski tańczyły na stole bilardowym. W ogóle ostro sie bawiły. Pewnie Urodzinki lub wieczorek panieński;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka