czarn-y 26.04.10, 22:54 A co powiecie o naszych bielskich Pubach. Ja osobiście nie mam zbyt dużo czasu żeby zbyt często tam chodzić jednak według mnie najlepszym pubem w bielsku jest Okno. Jakoś mi ten klimat najbardziej pasuje. A wam?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawelek-7 Re: Karaoke w OKNIE 26.04.10, 22:56 nie no stary mi tez w oknie siedzi sie najfajniej Odpowiedz Link Zgłoś
free_migotka Re: Karaoke w OKNIE 26.04.10, 22:59 Ja tez zbyt często nie chodzę ale w ta sobote byłam z kumpelą w Oknie na Karaoke i świetnie sie bawiłyśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
zdrafko Re: Karaoke w OKNIE 26.04.10, 23:38 free_migotka napisała: > Ja tez zbyt często nie chodzę ale w ta sobote byłam z kumpelą w Oknie na Karao > ke i świetnie sie bawiłyśmy. Karaoke w tej dziurze Oknie się chowa przed wieczorkami literackimi w Bim-Bomie Odpowiedz Link Zgłoś
andriusza-2 Re: Karaoke w OKNIE 27.04.10, 12:01 zdrafko napisał: > Karaoke w tej dziurze Oknie się chowa przed wieczorkami literackimi w Bim-Bomie Wes człowieku nawet nie wspominaj o tej spelunie. Już dawno powinni zamknąć te siedlisko menelstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Karaoke w OKNIE 29.04.10, 20:12 A co? Bim-Bom znowu otwarty, że piszesz o tym, że powinni go zamknąć? Bo jak tak, to warto by się wybrać któregoś razu.. Odpowiedz Link Zgłoś
andriusza-2 Re: Karaoke w OKNIE 29.04.10, 21:21 Nie wiem nigdy do tej speluny nie chodziłem wywnioskowałem to z wypowiedzi zdrafko Odpowiedz Link Zgłoś
czarn-y Re: Karaoke w OKNIE 26.04.10, 23:14 Właśnie te karaoke mi tez sie spodobało tylko chyba juz taki śpiący jestem ze zapomniałem napisać ;p Odpowiedz Link Zgłoś
black.knait Re: Karaoke w OKNIE 27.04.10, 18:37 Ja również czasami tam chodzę i według mnie bardzo fajna knajpka Odpowiedz Link Zgłoś
andriusza-2 Re: Karaoke w OKNIE 27.04.10, 18:46 Dzisiaj na mieście widziałem plakat ze w oknie organizują turniej w piłkarzyki. Możne jest ktoś chętny żeby zagrać razem ze mną?? Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Karaoke w OKNIE 27.04.10, 22:51 wow, jaki marketing... może lepiej byłoby zaprosić na kolejkę darmowego browca to może, ktoś starszy stażem na forum "pochwali" lokal... a tak zakładać kilka kont i klikać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarn-y Re: Karaoke w OKNIE 28.04.10, 13:09 Człowieku o co ci chodzi? Jaki marketing? Ja nawet nie wiem kto jest właścicielem a ty mi z takimi tekstami wyjeżdżasz. To ze jestem nowym użytkownikiem nie daje ci prawa żeby po mnie jechać wiec jak coś ci się nie podoba to nie czytaj i zajmij się swoimi sprawami Odpowiedz Link Zgłoś
nikwiosenny Bój się odzieju ! 28.04.10, 16:02 czarn-y napisał: > To ze jestem nowym użytkownikiem nie daje ci prawa żeby po mnie jechać wiec jak > coś ci się nie podoba to nie czytaj i zajmij się swoimi sprawami ================================================================== Nowy , ale z gatunku łysych . Uważaj odzieju ! Odpowiedz Link Zgłoś
czarn-y Re: Bój się odzieju ! 29.04.10, 11:23 Nowy nie nowy co to za różnica. Właśnie tym bardziej wy "stali bywalce" powinniście zamiast utrudniać nowemu użytkownikowi jakos pomóc sie rozwinąć, nakierować go na to co powinien robić a nie na wejściu zaczynać mu utrudniać. Odpowiedz Link Zgłoś
okno_pub Re: Karaoke w OKNIE 28.04.10, 19:38 ojej co to za krzyki hehe ale dzięki za zainteresowanie, każdego knajpiarza cieszy jak coś piszą o jego lokalu i wiesz "odzieju" jak to mówią "czy to przodem czy to tyłem, grunt że w telewizji byłem" ;) i w sumie dobry pomysł z tymi kilkoma nikami, mimo wieloletniego stażu w branży reklamowej nie wpadłem na to. A ty praktykowałeś to gdzieś ?? działa ?? co do darmowego browca to jest od długiego już czasu, można go sobie wygrać w turniej darts ( i kolejny punkt dla mnie ) pozdrawiam wszystkich i serdecznie zapraszam aha i byłbym zapomniał niedługo foty z każdej imprezy na stronie knajpy mam nadzieję że uda się juz od sobotniego karaoke Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Karaoke w OKNIE 28.04.10, 23:54 omg... dobrze,że jestem łysy to się jakoś nie boję, szczególnie czarnych koszul ;) no i chyba w razie czego mógłbym liczyć na otriady partizana ! co do wielonikowców... hehehe jest tego na forum trochę, zadałem sobie chwilę trudu i okazało się, iż wszyscy z tego wątku, oprócz jednego stałego forumowicza są początkujący... no cóż jaki zaskakujący zbieg okoliczności i właśnie w tym jednym wątku - do prawdy zdumiewające, nigdy, nigdzie na forach gazety nie istnieli ;) nie snuję oczywiście żadnych spiskowych teorii, ale jak to mówią "uderz w stół a nożyce się odezwą"... może szpila sprawdzi po ipikach skąd kto stukał ?(no chyba,że ktoś tak marketingowo używał każdorazowo innego serwera proxy lub restartował modem gsm...) a wracając do meritum, czyli browca...hmmm z chęcią bym wypił :) no i chyba punkt dla mnie, bo gdyby nie moje przypadkowe wpisy to reklama by spadła... chociaż jak to mówią "lepiej nie dotykać, bo się jeszcze przyklei" a punkt dla ciebie/was, że cokolwiek się dzieje na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Karaoke w OKNIE 29.04.10, 20:15 Otriady stoją w lasach pilickim i hołowieskim i czekają na Twój znak, Odzieju..:] Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Karaoke w OKNIE 29.04.10, 22:44 na was towarzyszu zawsze liczyć można ! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Karaoke w OKNIE 29.04.10, 20:21 Okno jest fpytke. Zwłaszcza, jak się robi ciepło i można posiedzieć w ogródku piwnym. Pamiętam, że w maju słowiki pięknie wieczorem przyśpiewywały. Rzadko bywam, ale ja ogólnie rzecz biorąc to teraz wszędzie rzadko bywam.. Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Karaoke w OKNIE 29.04.10, 22:45 żonka nie puszcza, czy może mała pociecha? Odpowiedz Link Zgłoś
free_migotka Re: Karaoke w OKNIE 29.04.10, 21:29 Ale wczoraj akcja była. Wchodzę sobie do OKNA a tam jakies laski tańczyły na stole bilardowym. W ogóle ostro sie bawiły. Pewnie Urodzinki lub wieczorek panieński;p Odpowiedz Link Zgłoś