pub.blues1 23.09.10, 12:15 Sobota na duzym ekranie Elite/TRH 19.30 17.15 Jaga - Zagłebie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechowski51 Re: Jaga-Zagłebie/Włodarczyk-Robinson 23.09.10, 14:26 Jezeli moglbym cos Ci zasugerowac,to wzorem angielskich pubow ustaw przed wejsciem tablice gdzie mozesz informowac o najblizszych meczach.Z tego co sie orientuje to masz Cyfre+ a zatem mozesz rowniez zapraszac na hity ligi angielskiej lub tez hiszpanskiej. ..Jage ogladam i zachecam tez innych. Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Dzięki Lechowski za sugestie.. 23.09.10, 21:26 mam Cyfrę+ z Orange, mam i Polsat Sport i NTV też, mozna cos z tego zrobić. Kończe teraz salę dla ligi Pokera Sportowego, trochę sie pokręci w lokalu. Czekam teraz na baner z miejscem na aktualności, który zawiśnie na ścianie, takze aktualizowac bede. Dzięki za zainteresowanie i zapraszam - kibicom znizki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Dzięki Lechowski za sugestie.. 26.09.10, 14:33 tylko się tak głośno nie chwal, bo jeszcze kto "życzliwy" doniesie i będzie mandacik ;( biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/11432,relacje_z_meczow_w_pubach_tylko_z_licencja.html oczywiście ja się nie czepiam i stawiam na jagę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Jaga-Zagłebie/Włodarczyk-Robinson 25.09.10, 16:17 Oczywiście Włodarczyk walczy dzisiaj o 19.30 - relacja Jagiellonia z Zagłebiem JUTRO 0 17.30 i sorki za niescisłość Odpowiedz Link Zgłoś
kahuna11 Re: Jaga-Zagłebie/Włodarczyk-Robinson 25.09.10, 21:21 pub.blues1 napisał: > Jagiellonia z Zagłebiem JUTRO 0 17.30 i sorki za niescisłość Dobre sorki, a kto mi zwróci za "chodokilometry"? Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Jaga-Zagłebie/Włodarczyk-Robinson 25.09.10, 22:15 Chetnie zwróce za "chodokilometry" :))) NAwet jutro na meczu w siatkę POLSKA NIEMCY 21,00 Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Jaga-Zagłebie/Włodarczyk-Robinson 26.09.10, 11:37 pub.blues1 napisał: > Chętnie zwrócę za "chodokilometry" :))) > NAwet jutro na meczu w siatkę POLSKA NIEMCY 21,00 Podczas oglądania meczu Pub.Blus wrzuci w siatkę jakieś upominki, to znaczy mamy przyjść na mecz z siatkami ? Do tej pory były łapówki, od dzisiaj siatkówki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Arturro... 26.09.10, 11:44 a na co kibice maja znizki? przywedrowalem wczoraj na boks, zamowilem 2 piwka, ale znizki zadnej mila pani mi nie dala... wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Arturro... 26.09.10, 15:51 na browarra kibice maja zniżki.... Tyczy sie to kibiców Jagi, ale jak widzę zainteresowanie wzrasta, wiec od dzisiaj, wprowadzam zniżki na wszystkich sportowych transmisjach. Reszta info na plakatach. A wujowi i obserwerowi specjalna zniżka 99 procent DZISIAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: Arturro... 26.09.10, 19:14 ozesz... dopiero teraz przeczytalem... no ale juz po meczu, 2-0 dobry wynik, no i lider... ale dzis na browca to ja patrzec nie moge... 99% znizki no to chyba rekord w promocjach wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re:Wuju 26.09.10, 19:56 ...za darmo ...niepolitycznie, a 99% brzmi interesująco... Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re:Wuju 27.09.10, 06:37 Byłoby gorzej , jakby zażądali na wynos ze dwie beczki za 1% . Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re:Niku 27.09.10, 08:09 11rewresbo napisał: > W Elicie nie ma z beczki ;) --------------------------------------------------------------------------------------------- No to z 8 zgrzewek na wynos . Na końcu każdej porządnej oferty dopisują chudym drukiem , np . SMS 10 zł +VAT . Arturo nie dopisał drobnymi literkami , że "do spożycia na miejscu postoju" ( o posiedzeniu przy większej dawce trudno mówić ) . Dobra . Liczą się intencje ... Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re:Niku 27.09.10, 08:42 Oj niku, niku... obi i wujo nie pazerne chłopaki, umiar znajo i pod korek nie tankujo... Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re:Niku 27.09.10, 08:52 Toż ja komuś cięzkiemu dla spraw humoru bym takich rzeczy nie pisał . Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re:Niku 27.09.10, 19:28 Olaboga, toż ja ciężki chłopak ... Musowo zarzucić jakąścik datę coby spotkanko do skutku dojśc mogło... Marko!!! Masz co tam na podorędziu do obejrzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re:Marko 27.09.10, 20:57 pytajo ciebie, ty wrócił z tego Berlina, czy gdzie skręcił w lewo ? Odpowiedz Link Zgłoś